Skuffende periode


Publisert 21.01.2020 av Erlend Pettersen
Rovers sin siste periode ble skuffende poengmessig.

Før jul hadde BRSCN en gjennomgang av en suveren periode poengmessig, og gikk da inn i jule/nyttårs-perioden med optimisme. Allerede i den første kampen hjemme mot Wigan gikk det galt poengmessig, men det som svei mest var langtidsskaden til Bradley Dack. Før vi oppsummerer resten av perioden ser vi den i tall:

  • Blackburn v Wigan, 0-0, 1. poeng.
  • Blackburn v Birmingham, 1-1, 1. poeng.
  • Huddersfield v Blackburn, 2-1, 0. poeng.
  • Nottingham v Blackburn, 3-2, 0. poeng.
  • Fa-cup: Birmingham v Blackburn, 2-1, utslått.
  • Blackburn v Preston, 1-1, 1. poeng.
  • Sheffield W v Blackburn, 0-5, 3. poeng.

Som dere ser av resultatene over så tok vi skuffende seks poeng av atten mulige i løpet av denne perioden, samt et pinlig tap i FA-cupen mot Birmingham med en mann mer i store deler av den andre omgangen. I de tre hjemmekampene, ble det kun tre poeng noe som ikke er godt nok når man ser på motstanderne og hvor man ligger på tabellen.

Romjulskampen borte mot Huddersfield var kanskje den svakeste kampen spillemessig, mens kampen på City Ground var jevn, men personlige feil ødela dessverre nok en gang. Lokaloppgjøret mot Preston var en kamp som vi kunne ha vunnet, men ingen kunne si noe på poengdelingen. Oppturen i denne perioden kom i helgen som var når vi banket Sheffield Wednesday hele 5-0 på bortebane. Dette er for øvrig klubbens største seier siden oktober 2001, og går man dypere inn i materialet så er dette den største borteseieren siden 60-tallet. 

Vi får håpe at dette er starten på en ny god periode som forhåpentligvis holder seg sesongen ut. I morgen tar vi for oss hva vi har i vente kommende måned. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: