Skuffende 1-1 mot Preston


Publisert 12.01.2020 av Øystein Thorsen
Nok en jevn kamp som ble uavgjort.
Resultatmessig har Blackburn hatt veldig mange veldig jevne kamper denne sesongen, og særlig den siste tiden har det vært så jevnt at lagene har måttet dele poengene. De siste tre hjemmekampene har alle blitt uavgjorte og det er mangel på snits i den avgjørende fasen som er hovedgrunnen. 
Blackburn scorer for lite mål.

Gårsdagens kamp virket for øvrig lovende med tanke på mål, for Armstrong slo til nesten før folk hadde fått satt seg ordentlig. Preston var nok ikke helt varme i trøya ennå, for Blackburn kunne utnytte en feil hos gjestene og storme i angrep med Armstrong, som med hjelp fra Holtby, også skulle notere nettkjenning.

Kampen fikk dessverre et avbrekk da Evans kolliderte med Preston-kaptein Clarke. Hodeskade og ut på båre, i nordirens kamp nummer 200. Spillet kom i gang etter hvert og til tross for den dårlige starten kom Preston mere med i kampen, og etter et kvarter kunne de også utligne. 
Blackburn mente tydeligvis at angrep er det beste forsvar, så de satset på å ta ledelsen igjen, noe de også var nære ved å gjøre - særlig Holtby kom til noen farligheter

I andre omgang ble Mowbray igjen tvunget til bytte da Nyambe gikk på en smell. Inn med Bennett, som mot slutten av kampen nesten forærte gjestene ledelsen, men Bell ordnet opp. Det var i det hele tatt lite som ble produsert i andre omgang. Blackburn var nære på å ta alle poengene på overtid, men det ble nok en gang en kamp der man rett og slett ikke hadde tilstrekkelig med list og ferdighet til å utspille Preston.
Allikevel hadde vertene ballen i 58 prosent av tiden, og hele 14 skudd ble avløst, men går ikke ballene inn er man ikke bedre enn midten av tabellen - hvor vi for øyeblikket også befinner oss

Til tross for kun en scoring mente Mowbray at Blackburn burde ha vunnet.
- Jeg liker Preston, måten de spiller på, og de er et sterkt kollektiv, så det var gledelig at vi matchet dem. Men alt i alt mener jeg vi fortjente en seier, det gikk bare ikke sånn, så vi tar et poeng og går videre til neste, var sjefens sammenfatning i følge Lancashire Evening Post. 
- Det var et typisk lokaloppgjør. Ingen firte en tomme, og det var høyt tempo. Vi skapte flest trusler, men de scorte et kanonmål.

Dessverre må vi konstatere at luften later til å ha gått ut av ballongen, sammenlignet med den gode formen mot slutten av 2019, for på de siste fem kampene har det kun blitt tre poeng av femten mulige, takket være de nevnte uavgjortkampene. 
Det er fortsatt bare fem poeng opp til playoff, så sesongen er naturligvis ikke over, men Mowbray må finne ut av måltørken snart hvis klubben ikke skal vokse fast midt på tabellen.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: