Skadetrøbbel

Publisert 2/21/2021 av Erlend Pettersen

Skadelisten bare vokser og vokser.

Rovers tapte ikke bare kampen mot Nottingham Forest i går. Kaptein Darragh Lenihan måtte kaste håndkleet før kamp med trøbbel med ribbena. Det er ventet å få mer svar rundt alvorligheten av skaden i løpet av neste uke.

For Sam Gallagher ble det en tur på sykehus etter å ha hostet opp blod i pausen i går. Det mistenkes at han har en punktert lunge, etter et fall i førsteomgangen. Medisinsk personell sendte han til undersøkelse på sykehus etter hendelsen i pausen.

En annen spiller som har hvert diskutert høyt i pressen og blant fansen denne uken, etter å ikke ha blitt tatt ut i troppen til Barnsley kampen er Ryan Nyambe. Nymabe har slitt en del med strekkskader i sin karriere og like før slutt i går skjedde det igjen. Det så ikke mye bra ut når han tok seg til låret, og det er ventet at han blir ute en god stund. Det er ventet mer info i løpet av neste uke rundt alvorligheten av strekkskaden.

Disse spillerne henger seg på en relativ lang skadeliste. Derrick Williams, Scott Wharton, Lewis Holtby, Daniel Ayala og Tom Trybull. Mens Joe Rankin-Castello og Bradley Johnson er i gang igjen på treningsfeltet, men må matches forsiktig. Bryan Douglas har også en smell, men ble med på benken i går. Om han blir klar til onsdag er høyst usikkert.

Så det blir spennende å se hvem som blir klar til hjemmeoppgjøret mot Watford onsdag.