Skadesituasjon og Armstrong-avtale

Publisert 11/19/2020 av Øystein Thorsen

Luton-kampen nærmer seg, men det gjør også transfervinduet.

Som Blackburn-supporter er man vant til at de beste spillerne våre ofte lokkes bort. I de siste sesongene har kanskje frykten for å miste Dack vært størst, men Armstrong er Championships toppscorer og høstens aktiviteter, for ikke å snakke om 23 mål de siste 12 månedene, har blitt lagt merke til av flere enn oss med hjerte for Blackburn.
Dermed spekuleres det.

En ting er sikkert: Skulle noen legge inn et bud på spissen bør det være av meget høy klasse, for målteften som 23-åringen viser er gloheit. En annen ting som er verdt å ta med i regnestykket ble avslørt av direktør Waggott da han i går hadde hatt en prat med Lancs Live.
Newcastle har nemlig en solid videresalgsklausul i avtalen som ble inngått når Arma flyttet sørover på permanent basis

Waggott ville derimot ikke - som naturlig er - avsløre nøyaktig hvor stor klausulen er, men i følge Lancs Live sa direktøren at den er stor. 
Skal vi stole på Newcastles supporterside, The Mag, så snakker vi om 30%.
- Kommer for eksempel Leeds med et bud på 25-30 millioner kommer jeg til å si til eierne at vi har noe å ta stilling til, sa Waggott til Lancs Live
Samtidig var direktøren tydelig på at ingen har kommet med bud, men de som eventuelt går i de tankebanene har da fått en indikasjon om hvor de bør legge lista.

Over til helgens kamp, og hvem som kan tenkes spille. Da er det som vanlig skadesituasjonen som er interessant, og klubbens nettside kan formidle Mowbrays ord om denne.
Ayala og Williams er definitivt ikke aktuelle, og Mowbray ser heller ikke for seg at Nyambe kan spille. Holtby er heller ikke helt klar og utelates sannsynligvis.
Om Nyambe, som jo ble skadet under oppvarmingen innfor kvalikkamp mot Mali, sier Mowbray at han har oppfattet at det kun er en kjenning i låret, men spilleren har ikke en gang rukket tilbake til England, så Luton-kampen kommer for brått på for backen.

Andre som gjenvender rett før helgen er Kaminski og Lenihan. Lenihan skal være frisk og rask, mens Kaminski akkurat er ferdig med sin koronakarantene. Mulig at begge kan starte, men det er ikke optimalt å kun ha en trening i kroppen før kamp, så særlig Kaminski er usikker.

BRSCN kommer som vanlig med preview i morgen, fredag.