Skadeproblemene fortsetter


Publisert 10.02.2020 av Øystein Thorsen
Og igjen er det offensive krefter som svekkes.
Som kjent sliter vi med skader på et antall sentrale spillere i den offensive delen av laget. Det begynte med Dack som gikk på en alvorlig smell rett før jul, deretter forsvant Holtby ut tett fulgt av Rothwell. Sistnevnte er vel den eneste vi kan håpe å få se igjen denne sesongen. 
Nå er også Rankin-Costello ute i en foreløpig ikke definert periode. 

Bittert for unggutten, som nylig har kjempet seg til fast plass på laget. Som Lancashire Telegraph behjelpelig kan regne ut er fasit da at fire spillere - som alle bidrar på offensiv midtbane - er ute av bildet. 
Slikt merkes i en tropp som ikke var altfor stor i utgangspunktet. 

Mens Dack og Holtby gikk på kneskader har Rothwell og unge Joe muskelskader, nærmere bestemt relatert til hamstringen. Mowbray sier til lokalavisa at han ikke tror det kommer av for intens trening, men at de stadig flere skadene gjør at de nå roer ned øktene - bare for sikkerhets skyld. 
Spørsmålet er om dette kan være en vei tilbake til gamle takter for en kar som Harry Chapman?

- Det er en strekk i hamstringen, og han (Rankin-Costello) skal scannes før vi vet sikkert hvilke omfang vi snakker om, bekrefter sjefen ovenfor lokalavisa. 
- Slik situasjonen er nå våger vi i praksis ikke å trene i det hele tatt, for vi må sikre oss slik at vi kan stille lag mot Hull.

- Med tirsdagskamp i vente er det uansett ikke mye tid til å trene, legger Mowbray til, så de prioriterer å legge tiden på å analysere motstanderen.
- Det hadde vært utrolig flott med en trepoenger nå, sier Blackburn-manageren med henvisning til at det kun har blitt ett poeng på de to siste kampene.
Skal laget ha håp om å henge med i jakten på playoff sier det seg selv at den magre poenghøsten ikke får pågå i altfor mange kamper på rad

Samtidig som mange sentrale spillere - som de tidligere nevnte og Corry Evans - er utelukket kan vi minne om en erfaren herre som i følge Lancashire Telegraph står på for fullt for å vise hva han kan: Charlie Mulgrew. 
Å forvente og se skotten fra start er derimot ikke sannsynlig, da Mowbray later til å være såpass fornøyd med Lenihan-Adarabioyo-konstellasjonen at til og med Williams holdes utenfor laget

Men samtidig utelukker ikke Mowbray at Mulgrew kan bidra lenger fram. Spørsmålet er om skotten kan utfordre en plass på midtbanen? Det er jo litt lokkende, spesielt med tanke på minnene vi har fra utallige frispark og cornere som går rett i mål.
BRSCN kommer tilbake med fullt preview fra Championship Norge


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: