Skadeoppdatering

Publisert 4/16/2024 av Øystein Thorsen

Er Moran ferdig?

Lancashire Telegraph oppdaterer om skadesituasjonen i dag, og det kan se ut som at listen over sesongferdige spillere - der vi allerede har John Fleck, Ryan Hedges, Harry Leonard og Arnor Sigurdsson - kan forlenges. 
Andrew Moran fikk nemlig en smell allerede etter fem minutter mot Bristol City, men han spilte gjennom smertegrensen siden Eustace hadde brukt alle byttene sine.

Moran har hatt et mellombra låneopphold på Ewood, særlig JDT ga iren mye tillit. Og Moran viste tidlige tegn på å være en produktiv type. 
Ingen har flere assists i Blackburn (9) enn Moran denne sesongen, og 4 mål har det også blitt.
Produktiviteten har dog lagt seg i 2024, da det bare har blitt en assist (13. januar borte mot WBA) og en scoring (mot Sunderland). Egentlig skuffende hvordan han har dalt i form.
Nå kan skaden i Bristol frata ham spill resten av sesongen, hvis han ikke rekker siste runde med et nødskrik.

Enda større spenning er det knyttet til Scott Wharton.
To kamper på rad nå med ryggproblemer og avsluttet kamp etter 45 minutter både mot Bristol City og Leeds.
Nøyaktig status på dette virker det ikke som at noen har, men forhåpningen er at en uke uten tirsdags- eller onsdagskamp gir spilleren ro og behandling, slik at dette ikke holder ham borte mere enn det allerede har gjort.
McFadzean gjorde et godt vikariat borte mot Leeds, men vi ser helst at Wharton kan delta i kampene som gjenstår.

Et par notiser på tampen:

Adam Wharton skaper overskrifter etter å ha dominert midtbanen da Palace slo Liverpool på Anfield. 
Alan Shearer har uttalt seg om spilleren og omtaler overgangen som et røverkjøp for Palace sin del. 
- Når jeg var i Blackburn i forbindelse med kampen mot Newcastle fortalte de om overgangen, og de påsto at han ble solgt billig. Når jeg så ham på Anfield forstår jeg hva de mente med det. Når man ser på hvem han spilte mot, så var det veldig imponerende, sa Shearer i følge FLW.

Notis 2:
Ryktet om at keeper Ruddy kan være en kandidat for sommerens (forhåpentlige) innkjøpsrunde blir av Lancashire Telegraph i dag slått ned som oppspinn. 
Kanskje like greit, en spiller for fremtiden er han i hvert fall ikke.