Skadenytt

Publisert 11/26/2020 av Erlend Pettersen

Blandet drops fra sykestua.

Til helgens dyst hjemme mot Barnsley lider fortsatt Mowbray under en lang skadeliste. Men en gladnyhet er at skaden til 17-åringen Harvey Elliott ikke ser ut til å være alvorlig. Skulle alt gå veien så kan han bli spilleklar allerede til helgen.

Verre er det med Joe Rankin-Castello som måtte ut med en ny hamstring-skade i oppgjøret mot Luton. Og nå er det ventet at han er ute i hele ti uker. Siden oppstarten i juni har Rankin-Castello hatt tre helt forskjellige hamstring skader, så nå vil Mowbay bruke tid på å finne ut årsaken til alle hamstring skadene.

Castello har hvert til undersøkelser til flere instanser for å prøve å komme til bunns i saken. Den siste runden varte i mer enn to timer.

Når det gjelder de andre spillerne som er skadet så er Derrick Williams ventet tilbake i trening i løpet av neste uke. Bradley Dack fortsetter å øke intensiteten i sitt treningsopplegg foran tilbakekomsten. Spanjolen Daniel Ayala har startet så smått å trene med ball igjen, men er fortsatt noen uker unna.

Bradley Johnson er tilbake etter suspensjonen han sonet i borteoppgjøret mot Preston.