Skadebekymringer


Publisert 30.12.2019 av Kristin Kongsjorden
Tony Mowbray regner med å måtte klare seg uten både Derrick Williams og Ryan Nambe i kampen mot Forest første nyttårsdag. Det er også usikkerhet rundt Lewis Holtby og Corry Evans.

Det er vanskelige dager i Blackburn-leiren for tiden. I de siste kampene har både prestasjoner og resultater uteblitt, og i tillegg begynner listen over skadede spillere å bli lang. Laget ble satt veldig tilbake av Dacks langtidsskade, og det er for tiden vanskelig å se hvem som skal kunne skape noe for Rovers. Laget lider av tapet av sitt beste, og kanskje eneste, kreative kort, og spillet har vært langt under pari etter at han forlot banen med sterke smerter mot Wigan.

Også Evans måtte ut i oppgjøret mot Wigan, og Nyambe hinket av banen på Boxing Day i uavgjortkampen mot Birmingham. Siden da har også Williams og Holtby kommet på skadelisten, og ingen av dem kunne bidra i 2-1-tapet mot Huddersfield i går ettermiddag. Mowbray kom med en oppdatering til Lancashire Telegraph om skadene like etter kampslutt i går. 

- Det dreier seg stort sett om skader som skyldes for stor belastning. Williams klarte seg i et par minutter på trening på lørdag før han gikk av treningsfeltet, og jeg er usikker på om han vil være tilgjengelig mot Forest.

- Vi skal se hvordan det går med Evans på feltet på mandag, og se om han kanskje kan rekke det. Når det gjelder Nyambe, tror jeg ikke han blir klar. Dack er ute, og Holtby har på nytt en belastningsskade. Det dreier seg kun om en muskelskade og vi må bare vente og se hvor lang tid det tar. 

Etter tapet mot Huddersfield i går ligger Rovers nå på 13.plass, men de er fortsatt bare tre poeng unna play-off-plass før onsdagens kamp på The City Ground. Så ingenting er håpløst ennå, men laget må heve seg flere hakk spillemessig for å kunne plukke poeng i kampene som kommer. Laget har fått seg et par skikkelige smeller nå, med Dacks skade og et kjedelig tap mot Huddersfield, og det blir spennende å se om laget klarer å reise seg.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: