Signeringer nærmer seg

Publisert 7/1/2022 av Erlend Pettersen

Man kan ha forhåpninger at det vil komme inn nye spillere i løpet av neste uke. Kanskje tirsdag når hjemmetrøyen lanseres?

Rovers er i disse dager i Portugal på treningsleir, en periode som er svært viktig for laget siden det nå er et nytt trener team. Siden JDT har en kort periode før seriestart å få innplantert sin spillestil og sine tanker så er denne turen svært viktig. Spesielt viktig er denne turen at alle parter blir kjent med hverandre.

I dag skriver Lancashire Telegraph at ting kan skje på spillerfronten inn i løpet av neste uke. Laget vender tilbake til UK søndag, før sommeren første treningskamp borte mot Accrington Stanley venter neste lørdag. Klubben la i dag ut en teaser rundt årets hjemmedrakt, som slippes tirsdag. Kanskje drakten lanseres med en ny spiller?

På ryktebørsen er det enda ganske så rolig til tross for at man nå er inne i juli måned. Den siste som er linket inn er 19-årige midtbanespilleren, Tim Iroegbunam på lån fra Aston Villa. I det samme linken så har man konkurranse fra Swansea, Brstol City, Qpr, Stoke og Sheffield United.

En tøff kamp der altså.