Ser mot januarvinduet

Publisert 9/24/2022 av Erlend Pettersen

Blackburn og JDT er i gang med jobben som må gjøres i januar.

Etter landskamppausen venter det en meget intensiv periode for lagene i EFL pyramiden, spesielt for lagene i Championship som tar en måneds pause under fotball VM. Derfor er det svært viktig at Blackburn får til poengsankingen framover før man nesten får en ny oppkjøring med pausen. Når man starter opp igjen etter VM pausen så er bare uker til man er inne i et nytt år og nytt overgangsvindu.

Til Lancslive så bekrefter JDT at klubben allerede er i gang med å kartlegge dette vinduet. Siden JDT jobber under en sportsdirektør, som er Gregg Brougton så må han ha tillit til den jobben som rekrutteringsteamet gjør.

Klubben ser både innenlands og utenfor UK. England sin Brexit har ikke gjort det lettere for klubber i EFL å hente inn spillere utenfor UK, siden det nå kreves en arbeidstillatelse. En spiller man var linket til var Marius Lode i sommer, men han fikk ikke arbeidstillatelse siden han ikke har spilt i noen toppnasjoner samt ikke nok landskamper. 

Til dere som har RoversTV så anbefales intervjuet som er gjort med nettopp Gregg Broughton. RoversTV finner du her.

Det er ikke bare spillere inn som er intressant. Også på ut fronten er det noen spørsmålstegn. Hva kommer til å skje med Ben Brereton Diaz i januar? Spilleren kan signere en før kontrakt med en utenlandsk klubb i januar. Når man vet at Nice og Sevilla er interessert så er ikke det en umulig scenario. Men også hva som skjer med Bradley Dack som har slitt med spillestil og spilletid under JDT. Vil Mowbray se mot sin gamle elev når han nå har tatt over Sunderland?

Det vil bli mye mange scenarioer i løpet av dette vinduet. Så får vi håpe at man kommer ut av vinduet som vinnere.