Seier til U-21 laget

Publisert 11/19/2022 av Erlend Pettersen

Aston Villa ble sendt hjem med 2-1 tap lørdag.

Det var gjestene som startet best på Leyland, når Kadan Young scoret et flott mål etter fire minutter. Omgangen skulle fortsette å gi oss dårlige nyheter, når Jake Batty måtte ut med en alvorlig skade etter halvtimen spilt. Batty ble sendt rett til sykehus.

Men hjemmelaget kom ute etter hvilen som mye mer aggressive, og utligningen skulle komme i det 56. minutter når Sam Burns fant nettmaskene. Det skulle bare ta fire minutter før man var i ledelsen når Harrison Wood avsluttet med mål etter flott spill i forkant.

Både hjemmelaget og gjestene hadde muligheten til å endre på målprotokollen uten å lykkes, og kampen endte med 2-1 til Blackburn.

Dette var den tredje kampen i Premier League Cup, etter å ha slått Peterborough 3-2, mens man tapte med samme sifre mot Brentford. Rovers ligger med det på andre plass i gruppe D med seks poeng når man er halvveis. Neste kamp er lørdag 26. november borte mot Brentford som leder gruppen.