Seier mot Accrington Stanley

Publisert 7/7/2024 av Erlend Pettersen

Rovers startet sommeren med en seier.

Rovers startet som vanlig sesongen når man på det tredje året på rad tok den korte turen til Accrington for å møte League Two laget Accrington Stanley på The Wham Stadium.

Rovers stilte med to forskjellige mannskap i de to omgangene slik at hele troppen fikk en gjennomkjøring foruten Siggy og Gilsenan som sliter med noe småtteri etter å ha hvert skadet. Semir Telalovic var heller ikke tilstede, men her bekreftet Eustace etter kampen at han er på vei til en tysk klubb etter kun 1. år i klubben.

Slik stilte Rovers i den første omgangen:

Pears, Brittain, Carter, Hyam, Pickering, Tronstad, Travis, Rankin-Castello, Dolan, Szmodics, (Tyjon, 46) og Gallagher.

Reserver: Barrett, (Prøvespiller, målvakt), Atcheson.

63 dager etter seieren borte mot Leicester er man i gang igjen med fotballkamper. 1737 bortefans fikk se en rolig start på omgangen. Ledermålet skulle komme i det 19. minutt når Rankin-Castello ekspederte Pickering sitt innlegg i mål. Dolan kunne ha doblet ledelsen minuttet etter, men sjansen ble blokkert av hjemmelaget.

Stanley var bare centimeter unna å utligne etter et frisparkforsøk av Sean Whalley i det 37.minutt. Szmodics fikk en mulighet rett før pause men målvakten reddet. Szmodics måtte ut med en smell like før pause.

Forhåpentligvis er det ingenting alvorlig.

Rovers sendte ut dette laget i den andre omgangen:

Hilton, Duru, O`Riordan, Gamble, (Atcheson, 86), Batty, Saadi, Garrett, Buckley, Gent, Markandale og Vale.

Reserve: Barrett.

Og før en start de kunne ha fått. Garrett kunne ha doblet ledelsen etter kun minuttet ut i omgangen, men ballen skei av foten og gikk utenfor. Bra spill av Duru og Markanday i forkant.

Vale kom alene med målvakten, men ble felt. Rovers sin hjemmeside skriver at det hadde blitt rødt i en tellende kamp. Vale traff tverrliggeren i det 54. minutt etter Markanday sitt innlegg. Etter dette kom hjemmelaget mer med og fikk flere halvsjanser uten at det ble virkelig farlig. Gjestene doblet ledelsen i det 61. minutt når Vale lurte offside fellen. Han kunne ha scoret selv, men sentret ballen til Markanday som sendte Rovers opp i 2-0.

Markanday kunne ha scoret sitt andre i det 66. minutt, men ballen gikk like utenfor. Så skulle Stanley få målet sitt. i det 73. minutt ble det ping pong inne i feltet til Rovers. Ballen havnet til Woods som sendte ballen i mål med venstrefoten. 1-2.

Men Rovers kunne spille kampen ut til en fin 2-1 seier i sommerens første treningskamp.

Neste lørdag venter to kamper på 60 minutter mot Tranmere Rovers bak lukkede dører.