Rykter i oppsummert form

Publisert 14.08.2020 av Øystein Thorsen

Som alltid florerer mange navn så en kort oversikt kan være til hjelp.

Lancs Live har sett på spillerne som har blitt koblet til Blackburn den siste tiden, og gjort sin vurdering av hvor sannsynlig hver enkelt er i forhold til å bli en permanent del av Mowbrays stall.
Her kommer en kort sammenfatning, fra de mest usannsynlige til de som nettstedet tror kan bli noe konkret.

Høyst usannsynlige:
Joe Hart - krever/forventer urealistisk lønning og ligger an til spill i USA.
Florian Hartherz - tysk venstreback uten kontrakt, som ser ut til å havne i Fortuna Dusseldorf.
Philipp Hofmann - (dårlig) erfaring fra engelsk serie og Brentford, som fikk en ny vår i tysk fotball. Ender nok opp i en Bundesliga-klubb.
Vaclav Hladky - har blitt lagt merke til etter 18 måneder i St. Mirren, og ser ut til å gå gratis til Celtic.
Connor Ripley - keeper og sønn til Stuart Ripley. Har prøvd seg i en haug med klubber, som regel på utlån, og er nok ikke god nok til å bli Mowbrays nye nummer 1.

Usikre:
Jordan Jones - ving i Rangers som har gitt inntrykk av at han ikke har en fremtid under Steven Gerrards ledelse, selv om Gerrard selv har indikert at spilleren kan ha en fremtid i klubben. 
Jonathan Bond - kapabel keeper med lite spilletid i West Brom, og utgått kontrakt.
Christian Maghoma - uten kontrakt i Arka Gydnia, og produkt fra Tottenhams akademi. Spørs om Mowbray mener han er god nok.

Fifty/fifty:
David Cornell - gratis keeper som har vist seg fram i Northampton, men Lancashire Telegraph meldte i går kveld at han later til å finne en annen arbeidsgiver enn Blackburn, da Ipswich ser ut til å signere spilleren.
Ben Whiteman - Doncaster-kaptein som regjerer på midtbanen. Spørs om konkurransen er for tøff og prisen for høy da han skrev ny kontrakt i desember som knytter ham til Doncaster fram til 2023.

Mere sannsynlige:
Aynsley Pears - som BRSCN har nevnt tidligere er Mowbrays koblinger til Middlesborough en sterk indikator. I tillegg er spillerens potensial og lønnskrav riktig for at Mowbray skal vise interesse. 
Dillon Phillips - årets spiller i Charlton som vi kan få for 800 000 pund.

Særlig med tanke på de to siste - og det skrikende behovet for keeper - er det godt nytt at Lancs Live ser på disse som mest realistiske. 
Så får vi håpe det ikke bare er ønsketenking fra nettstedets side, og at Mowbray har fått klarsignal fra Venkys om at han kan gi seg i kast med kontraktforhandlinger.