Ryktebørsen

Publisert 7/9/2024 av Erlend Pettersen

Ung målvakt linkes inn.

Etter at Leo Wahlstedt ble solgt til Danmark, så må klubben hente inn en ny målvakt. John Ruddy var linket, men han gikk til Premier League å Newcastle. En annen veteran som klubben har vurdert er Tim Krul fra Luton, men her står det om lønn. Rovers er ikke i nærheten av å gi han det han ønsker, i følge siste rapportene.

I den forbindelse så linkes vi i dag til 19 åringen Theo Sander fra danske klubben FC København på lån! København er ivrige å gi spilleren tid ute på lån slik ta han får spilletid. Men en som ikke står i dansk fotball skal bli en utfordrer i Championship er heller urealistisk.

En annen spiller som linkes til klubben denne tirsdagen er spissen Leon Chiwome fra Wolverhampton. Også dette er snakk om et lån, men her er også Hull interessert. Men Wolverhampton vil ha med spilleren under oppkjøringen for å så ta en avgjørelse i slutten av vinduet.

Husk at rykter er tross alt bare rykter. 

Til slutt tar vi med at Blackburn ikke ønsker å selge eller låne ut Lewis Travis denne sommeren. Det er ventet at han får en mer sentral rolle i laget under John Eustace enn det som var under JDT. Men om han fortsetter som kaptein er høyst usikkert.