Ryktebørsen

Publisert 09.08.2020 av Erlend Pettersen

Vi har tatt en titt på hva som rør seg på ukas siste dag.

En rolig uke for Rovers sin del er straks over. Flere i klubben har ferie og er ventet tilbake mot slutten av neste uke. Spillerne er tilbake fra ferie mandag 17. august. Den nye sesongen starter opp allerede helgen 11-13. september så tiden er knapp både treningsmessig og om man skal ha inn nye spillere. Overgangsvinduet stenger 5. oktober, mens man kan hente spillere fra et lavere nivå i England kan gjøres fram til 16. oktober.

Som vi skrev om i går så er økonomien i Championship utfordrende, noe den har vært lenge hos flere klubber. Rovers ser også muligheten til å få ned lønnsbudsjettet og en av de best betalte spillerne Charlie Mulgrew er en av spillerne klubben vil selge. I dag skriver lokalavisen i Portsmouth at de er i forhandlinger med Mulgrew angående en overgang. Mulgrew sin høye lønn var et problem før League One klubben gikk inn for lønnstak. Blir ikke enklere å lande en avtale nå.

Når det gjelder spillere inn så linkes det til målvakter på lån. Danske Daniel Iversen fra Leicester er en av målvaktene som det skrives om i dagens presse. Den andre er Arijanet Muric fra Manchester City som ikke hadde noe heldig utlån til Championship rival Nottingham Forest.

Disse to målvaktene er bare to av en drøss av navn som er linket til oss i den posisjonen. Om noen av de blir en realitet får vi bare vente å se.