RoversTV - Blackburns nye streamingstjeneste

Publisert 6/8/2021 av Fredrik Schjesvold

Her er det du trenger å vite om klubbens nye plattform.

For en drøy uke siden ble det kjent at Blackburn går vekk fra EFLs tjeneste iFollow, som har vist Blackburns kamper siden 17/18-sesongen. RoversTV drives av klubben og har ikke noe med EFL å gjøre. Selskapet StreamAMG står bak den nye plattformen til Blackburn.

Kostnadene for månedlig og årlig abonnement er ikke bekreftet enda, men i juni kan Rovers-supportere benytte seg av tjenesten helt gratis. Noe som heller ikke er bekreftet er om EFL vil tillate streaming av kamper direkte neste sesong. Uttalelse fra EFL og detaljer rundt kostnadene er sannsynligvis rett rundt hjørnet.

Akkurat nå ligger det flere høydepunkter fra sesongen og spillerintervjuer ute på klubbens nettside som kan sees gratis.

Blackburn gikk også nylig vekk fra EFL-designet på klubbens offisielle nettside og har gjort om nettsiden helt i samarbeid med Urban Zoo.

Ny nettside og streamingtjeneste handler om at klubben ønsker å satse hardt på den digitale fronten og at supportere skal få en bedre opplevelse på deres nettsider.

Utvalgte kamper vil fremdeles vises på NENT Group sine kanaler (Viaplay/Viasport) neste sesong.

PS: Har du hatt abonnement hos iFollow denne sesongen skal du ha fått en oppsigelsesmail fra EFL, men det kan hende den ligger i søppelposten.