Rovers vurderer ny chief executive


Publisert 05.12.2017 av Kristin Kongsjorden
Det ryktes at klubben ønsker å styrke staben sin med å ansette en ny administrerende direktør.
I følge Lancashire Telegraph, skal Rovers-eierne, Venky's, være interessert i å styrke laget også utenfor banen, ved å ansette en ny administrerende direktør. Klubben undersøker mulighetene for å legge til et nytt seniormedlem til sin stab for å hjelpe finansdirektør Mike Cheston, som per i dag er det eneste styremedlemmet med base i Storbritannia.

Cheston har hatt ansvar for den daglige styringen av klubben etter avgangen til managing director Derek Shaw, samt tidligere direktør for kommunikasjon Alan Myers i 2016. Klubben har vært uten en chief executive siden avgangen til Paul Hunt i 2012, mens Paul Agnew forlot sin post i klubben som general manager i 2013.

Shebby Singh fungerte som global rådgiver mellom 2012 og 2013, mens Suhail Pasha nå har ansvaret for kommunikasjonslinjene mellom Ewood Park og India. Eierne har holdt fast på at de ville være åpen for å ansette nye medlemmer til klubbens styrerom, dersom de skulle finne en passende kandidat.

Den seneste avgangen var Paul Senior, som sa opp som Director of Football and Operations i mai, i kjølvannet av nedrykket fra Championship.

Tidligere Chief Executive hos Coventry, Chris Anderson, er allerede ute av diskusjonen for ny rolle hos Rovers, selv om han tidligere har blitt linket til jobben. To andre tidligere Sky Blues-ansatte skal visstnok være i søkelyset. En av dem, Steve Waggott, tok over som Head of Operations i Southend allerede nå i oktober, mens Chris Robinson er en tidligere non-executive chairman of Arena Coventry Limited, som spilte en nøkkelrolle i Coventrys retur til Ricoh Arena i 2014.

Ved supporternes konsultasjonsmøte i september, innrømmet Cheston at han hadde omfavnet helt nye ansvarsoppgaver ved at han tok over den daglige styringen av klubben, og avslørte da at han allerede hadde snakket med eierne om muligheten for å ansette et nytt seniormedlem til klubbens stab.

- Dette har kommet på bane fordi tidligere direktører har forlatt klubben uten å ha blitt erstattet.

Cheston kommenterte også at han jobber med et lag som er veldig dedikert og at han nyter både deres og eiernes støtte. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: