Rovers slo Crystal Palace i U23 kamp

Publisert 10/17/2019 av

Rankin-Costello med 2 nettkjenninger.

Rankin-Costello og Chapman var navnene som skulle redde Rovers U23 for å få en perfekt start på Premier League Cupen.

Rovers kom tilbake etter å ha ligget under med 1 mål på Dulwich Hamlet's Champion Hill Stadium.

Rovers åpnet friskt og presset på med en Chapman som fikk inn en crosser som gikk til Palace sin Woods, som igjen headet den feil og i treverket, en kjempesjanse kun 10 minutter i kampen.

Selv om Rovers åpnet friskt så fikk Palace en straffe i det 19 minutt, men Flanagan misset og straffen gikk ut til høyre.

Noen minutter senere så fant ballen inn i vårt nett med en Robert Street som styrte ballen nederst til venstre hjørne.

Rovers responderte umiddelbart og fortsatte og presse på uten at det ble noen uttelling på det, før i det 44 minutt så kom det et godt innlegg fra Thompson som fant Chapman som kunne enkelt nikke ballen inn, og da sto det 1-1 som også var pauseresultatet.

Rankin-Costello fortsatte og storspille og hadde en kjempesjanse rett etter pause, men ballen gikk rett forbi stolpen.

Jack Vale hadde neste sjanse med under 20 minutter igjen, og fant nettet med ballen, men målet ble omsider annullert for offside.

Men med 10 minutter igjen kom kveldens helt igjen og fikk ballen etter at Vale utfordret Palace sin sisteskanse Dion Henry og målet ble stående ubeskyttet og Rankin-Costello kunne enkelt slå den inn i mål. 2-1 til Rovers.

Med kun 2 minutter igjen av ordinær tid så var det tid nok igjen for Rankin-Costello til å drepe kampen, Costello fikk ballen etter en dyp corner fra Buckley, og slo til med en halv volley og rett opp i nettet på målet. 3-1 til Rovers, som igjen ble sluttresultatet.

En glimrende seier og neste Premier League Cup kamp for Rovers U23 er mot Middlesbrough på Leyland, fredag 8 november.

Vi gratulerer U23 laget med seieren og videre spill i cupen, og ekstra gledelig og se en Rankin-Costello storspille. Får vi se han på seniorlaget løpet av denne sesongen mon tro? Det får tiden vise.