Rovers jakter Exeter City spiss

Publisert 7/8/2024 av Erlend Pettersen

Men får hard konkurranse fra andre Championship klubber.

På fellesferien første dag, skal vi ta for oss litt rykter som svirrer i pressen de siste dagene. 

Rovers skal være interessert i spissen Millenic Alli fra League One klubben Exeter City. 24-åringen har imponert i EFL etter overgangen fra National League klubben Halifax i fjor sommer. På 10 kamper så ble det 4 mål, for Exeter i fjor. Han var ingen notorisk målscorer for Halifax, med 9. mål på 33 kamper og 7 mål på 21 kamper siste sesongen i Halifax.

Bristol City og Cardiff City er to klubber som også vurderer å komme med et bud på spilleren denne sommeren. De har nok overtaket på Rovers, hvis spilleren vil fortsette i samme området. Synonymt for alle tre klubbene er at de jakter forsterkninger på topp.

Rovers er også linket til Motherwell spissen Theo Bair som var på lån i norske klubben Ham Kam tilbake i 2021. Der fikk han 17. kamper og puttet fire mål.

Forrige sesong så ble det 15. mål på 38. kamper for Motherwell. Det skal visstnok en del penger på bordet før de vurderer å selge den Canadiske spissen.

Så kan man egentlige spørre seg om spisser som scorer mål i Skottland er gode nok for Championship. Vi har dessverre mange eksempler på at de faller igjennom på dette nivået.

Men en ting er sikkert. Det nærmer seg den første signeringen til førstelaget denne sommeren.