Rovers Ladies sin sesong er over!


Publisert 26.05.2020 av Erlend Pettersen
Det ble en skuffende avslutning på sesongen for Gemma Donnellys mannskap.

Som vi kunne skrive forrige uke så ble Rovers Ladies sin første sesong i Championship avlyst grunnet covid-19 situasjonen. Damene endte på en syvende plass på tabellen etter at FA i går sammen med klubbene avlyste sesongen.

Rovers Ladies sin manager Gemma Donnelly har blaende følelser rundt avlysningen, men ser også nye muligheter foran kommende sesong:

- Det var en skuffelse når avgjørelsen ble tatt, men med alle de møtene som har vært de siste ukene, var det unngåelig å fortsette sesongen, forteller Donnelly til klubbens hjemmeside.

- Dessverre for damefotballen i både Super League og i Championship så har vi ikke de midlene for å kunne teste alle involverte. Hvem har £250.000? Det har ikke vi som klubb, konstaterer Donnelly.

- Vi kan ikke risikere helsen til spillere og ledere. Det går bare ikke. Derfor kunne vi ikke fortsette.

- La oss håpe at vi ikke kommer opp i en slik situasjon flere ganger. Så får vi heller glede oss til kommende sesong i Championship.

Donnelly er ikke fornøyd med stabiliteten til damene denne sesongen. Klubben mistet en del gode spillere, til tross for det så kom det inn en del kvalitet, men prestasjonene var for ustabile.

Gemma har fått tenkt og fundert over sesongen mens hun har vært i lockdown, og ser nå fram til å gjøre en enda bedre sesong i 2020/21 sesongen. Det er forbedringspotensial, i følge Donnelly selv.

For BRSCN ble sesongen 2019/20 der vi gikk inn å var personlig sponsor til Natasha Flint. Dessverre så ble ikke sesongen som vi hadde håpet, men vi gir oss ikke så lett. Å støtte damefotball er det minste vi kan gjøre.

Natasha Flint, BRSCN sin spiller sesongen 2019/20

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: