Rothwell linkes bort

Publisert 10/3/2021 av Erlend Pettersen

Joe Rothwell kan fra nyttår snakke med andre klubber.

I dag skriver The Sun med flere at Joe Rothwell er ønsket på den andre siden av grensen; nærmere bestemt Rangers. 26-åringen er en av mange som har utgående kontrakter og kan ved nyttår snakke med andre klubber. Rovers kan risikere at han skriver under en før kontrakt med en annen klubb allerede i januar. For Rovers sin del så ser de på mulighetene for å selge midtbanespilleren i januar for å få inn noen kroner kontra at han går gratis til sommeren.

Rovers har prøvd å forlenget kontrakten med Rotwell over en lengre tid, noe CEO Steve Waggott poengterte i intervjuet med BBC Lancashire i september. Klubben ønsker å forlenge med Rothwell, Lenihan, Nyambe og Rankin-Castello som alle har utgående kontrakter. For to av dem har ikke klubben noe mer å tilby siden klubben har en stram lønnsstruktur. 

Blir ikke klubben enige med flere av spillerne om nye kontrakter før nyåret så kan det skje at klubben selger noen av de i januar for å få noen kroner inn. Waggott poengterte at klubben ikke har fått noen bud på spillerne fra høyere nivå enn Championship.

BRSCN følger sakene utover høsten og vinteren.