Revansjelysten Magloire

Publisert 08.09.2020 av √ėystein Thorsen

En av to unge forsvarere med n√łkkelsesong.

Det har i sommer vært nevnt at Wharton har en viktig sesong foran seg. Unggutten har vært på vellykkede låneopphold men er nå så gammel at U21-spill ikke er noe godt alternativ lenger. Nå er det vinn eller forsvinn.
Tyler Magloire er egentlig i samme situasjon.

I likhet med Wharton var også Magloire i fjor tiltenkt låneopphold med erfaringen som hører til dette, men sesongen ble preget av skade. Dermed ingen fotball eller særlig positive erfaringer å ta med seg. Fjorsesongen vil han helst bare legge bak seg, skriver klubbens nyhetsformidling.
Men etter en godt gjennomført generalprøve for 21-åringen, i treningskampen mot Leicester, sikter han nå på å gi Mowbray flere reelle alternativer når en startoppstilling skal komponeres

- Jeg har jobbet hardt for å få komme tilbake til førstelaget, så det var en god opplevelse for meg, sier Magloire med henvisning til Leicester-kampen.
Takket være sin høye fart kunne han temme fjorårets toppscorer Jamie Vardy. 
Etter kampen sa Mowbray at Magloire mangler litt, men at han har ferdigheter - særlig da farten - som gjør at unggutten er interessant. 
- Nå handler det bare om å jobbe hardt og forsøke og imponere når jeg får muligheten, sier den raske midtstopperen.

Magloire har allerede debutert i Championship, noe han gjorde på tampen av sesongen etter opprykket, og selv om han ikke gjorde bort seg kunne man se at han fortsatt er ung. Å ha mistet en hel sesong med utvikling og læring er derfor ikke det beste for spilleren, men kanskje han får en god og rask læringskurve - hvis Mowbray er villig eller tvunget til å gi ham en sjanse før bedre alternativ er hentet inn.

Uansett hvor mange minutter Magloire får i løpet av sesongen er han en spennende spiller å ha i troppen, og lite er gøyere enn å se egne spillere ta plass på førstelaget. At spilleren selv er positiv og ambisiøs skader i hvert fall ikke, så får vi håpe at han kan bidra framover, og ikke bare bli stallfyll man tyr til ved nød.

Blant andre nyheter kan vi nevne at dato og tid for Ligacup-kampen mot Newcastle er satt:
Det hele avgjøres tirsdag 15. september, 20:30. Skulle det stå uavgjort etter 90 minutter går kampen rett til straffesparkkonkurranse.
Vinneren av oppgjøret møter Morecambe eller Oldham, på bortebane.