Rekker Holtby sesongavslutningen?


Publisert 21.03.2020 av Erlend Pettersen
Flere positive nyheter rundt de langtidsskadete spillerne.

En ting er positivt med at sesongen nå er satt på vent til minst 30. april er at de langtidsskadete spillerne Lewis Holtby, Corry Evans og Bradley Dack bruker tiden godt på å komme raskt tilbake. Spesielt så jobber tiden godt for Lewis Holtby som kan bli klar til dyst denne sesongen.

Bradley Dack er nå inne i sin 10. uke med opptrening etter kneskaden han pådro seg rett før jul i hjemmekampen mot Wigan. IFollow Rovers har tatt en prat med en meget positiv Dack som jobber godt i gymmen, der han ser progresjon for hver dag. Der snakket han litt om hva han har som mål framover og milepælen for å starte trening med ball er om 8-10 uker fra nå og han har et hårete mål om å delta i førstelagstreningen i slutten av september måned. Skal sesongstarten 2020/21 drøye ut i tid så kan det fort skje at Dack mister minimalt med kamper, om alt går som normalt.

For Corry Evans er det mer på det mentale planet etter at måtte bygge opp fjeset etter å ha fått en albue i ansiktet. I følge Rovers-boss Tony Mowbray så måtte Evans bruke tid på å få tilbake sitt gamle fjes etter operasjonen.

Mowbray vil ikke stresse med å få Evans ut på banen denne sesongen. Han tenker mer neste sesong om Evans, selv om han har begynt å trene igjen.

- Den største jobben for Evans er på det mentale planet, som f. eks det å tørre å heade ballen igjen, forteller Mowbray.

Men den spilleren vi kan sette håpet på for denne sesongen er Lewis Holtby. Holtby kan rekke å bli spilleklar for avslutningen av sesongen etter å ha skadet kneet i bortekampen mot Middlesbrough tidligere i sesongen. 

Så tross alt så er ikke alt svart i disse covid-19 tider.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: