Rapport: Eustace har skrevet avtale med klubben

Publisert 2/8/2024 av Øystein Thorsen

Ingenting er offentlig ennå.

Det er TEAMtalk som skriver at de har fått det bekreftet at tidligere Birmingham-manager John Eustace har satt signaturen sin på en avtale med Blackburn. 
Ingenting er offisielt ennå, men alt tyder på at Jon Dahl Tomasson er ute av klubben, nå handler vel alt om å få satt strek under alle punktene som trenger understreking slik at klubben kan komme med en samlet uttalelse. 

Med tanke på at Jon Dahl var desillusjonert allerede i sommer - og til og med tilbydde seg å forlate posten da - og at resultatene har gått fullstendig inn i veggen de siste par månedene, er et bytte av trener helt riktig. Det begynte positivt med vår danske venn, men noe har gått skeis i høst, og til slutt sporet laget av fullstendig etter en uke av fotball i desember.

John Eustace er 44 år gammel og forrige jobb var som sagt i Birmingham. Der kom han inn i en tropp som var i ytterste fare for å rykke ned, men han berget plassen for deretter å rydde opp. Denne sesongen begynte lovende for Eustace sitt Birmingham, helt til de nye eierne, med Tom Brady i spissen, fikk den gode ideen å ansette Wayne Rooney.
Det er en positiv nyhet hvis TEAMtalk har rett, vi kan bare følge utviklingen og ikke innkassere noe før alt er i orden. Man vet jo aldri med klubben vår.