Preview: Wycombe - Blackburn

Publisert 01.04.2021 av Fredrik Schjesvold

Landslagpausen er over og det er endelig klubbfotball igjen. Fredag tar Wycombe imot Blackburn på Adams Park.

Kampinfo:

TV: iFollow Rovers
Stadion: Adams Park
Form, Rovers:
U - U - T - U - S
Form, Wycombe:
U - T - S - T - T

Blackburn skal i aksjon to ganger på kun fire dager denne påskehelgen. Først skal Mowbrays menn møte Wycombe borte på langfredag før Rovers tar imot Bournemouth 2. påskedag.

Før landslagspausen spilte Blackburn 1-1 mot serieleder Norwich og det var en meget god prestasjon av Rovers. Dersom prestasjonen er av samme nivå mot Wycombe er sjansen for tre poeng stor.

Det er likevel ikke en selvfølge at det ender i en borteseier i morgen.

Morgendagens motstandere har kniven virkelig på strupen. Wycombe befinner seg på jumboplass med stusselige 27 poeng og laget har 11 poeng opp til trygg plass. Med bare åtte kamper igjen er det kun tre poeng som er akseptabelt for Wycombe. 

Wycombe spilte 0-0 borte mot Coventry før vi gikk over til landslagspause.

Blackburns største seier til nå denne sesongen var mot Wycombe da det endte hele 5-0 etter scoringer av Armstrong (x3), Dolan og Williams.

Lagnyheter 

Mowbray har sannsynligvis vært tilfreds med at flere av spillerne, som har vært på landslagsoppdrag, har fått en del hvile den siste uken. 

Corry Evans fikk sitte på benken i Nord-Irland mot Bulgaria i samtlige 90 minutter onsdag. Han er mulig klar til morgendagen. Evans sluttet seg til Rovers-laget så sent som torsdag kveld.

Thomas Kaminski og Darragh Lenihan fikk ikke noen spilleminutter gjennom hele landslagsperioden og de er i hvert fall klare for kampen i morgen. De landet begge med fly i England onsdag ettermiddag.

Når det gjelder trioen Travis, Armstrong og Davenport måtte Tony Mowbray se an etter dagens trening om hvem som kunne bli med laget til Wycombe, ifølge Lancashire Telegraph.

– Jeg skal snakke med Adam etter trening om hvordan tilstanden er. Siden det er hamstringen, må vi være forsiktige. Etter trening skal vi ta avgjørelsen om vi tar han med i morgen eller om vi skal heller se an til mandagens kamp mot Bournemouth, sa Mowbray til avisen.

Tom Trybull, som ikke var med mot Norwich siden det er klubben han er på utlån fra, er selvfølgelig tilgjengelig igjen.

Ayala, Dack og Wharton er kjente skadefravær fra før, og de er utilgjengelig til morgendagen.

Dommer

Morgendagens dommer er David Webb. Han har dømt 24 kamper i Championship denne sesongen. Kampen i morgen blir Webbs kamp nummer 149 på det nest øverste nivået.

Sist han dømte Blackburn var i 2-1-tapet i februar mot Preston da Armstrong scoret fra straffemerket.

Kampstart i morgen er klokka 16.00. Tre poeng er viktig for å skyve unna nedrykksspøkelset.

Up the Rovers!