Preview: Millwall - Blackburn


Publisert 13.07.2020 av Øystein Thorsen
Vi ser på forutsetningene for kampen i London.

Det ble sagt før helgens uavgjort mot West Brom at resten av kampene måtte vinnes for at man skulle ha en sjanse på playoff. Det ble ett poeng, men både Mowbray og gutta er fortsatt seierslystne, så i stedet for å innkassere 12 poeng på tampen sikter de på 10.
Fortsatt muligheter vil den optimistiske si, med kun to poengs diff fra forrige målsetning, særlig når det bare er fire poeng opp till sjetteplassen.

Men Blackburn må ha hjelp. Andre resultat må gå i vår favør. Tirsdagens motstander visste vi, når serien begynte igjen, var en tabellnabo som kunne bli tøff, men slik det har utviklet seg er det de - sammenlignet med oss - som sitter i førersetet i forhold til hvem som kan knipe kvalikk.
En liten strek i regningen, men samtidig en mulighet for Blackburn til å kunne hjelpe seg selv - forbi Millwall og nærmere sjetteplass

Mowbray valgte identisk lag to ganger på rad i forrige uke - noe som de fleste vet ikke er typisk for sjefen. Det ligger an til at de samme spillerne drar til London, men til Lancashire Telegraph sier Mowbray at han ikke kommer til å annonsere laget før de er på plass i hovedstaden.
Mange spillere er helt på kanten etter et tett program, så han vil vente inn i det siste for å se an hvor friske beina er etter turen.

News at the Den skriver om Millwall at de definitivt har sikte på avansement på tabellen, og ikke minst drømmer om playoff. De ser mulighetene, og peker på at blant de syv lagene som befinner seg mellom sjette og tolvte plass er det fire som møter hverandre denne runden. I tillegg til Millwall - Blackburn skal også Cardiff og Derby gjøre opp tirsdag kveld. 
Det som derimot uroer News at the Den er at Millwall har elendig statistikk mot Blackburn. De har ikke scort mot oss på de fire siste oppgjørene, og ikke vunnet på de siste 8, så her gjelder det å holde tradisjonen ved liv. I tillegg er ikke hjemmeformen - uavhengig av motstander - særlig mye å skrive hjem om: de må tilbake til januar for å finne forrige hjemmeseier.

Vertene sliter også med skader. Aiden O'Brien og Jon Dadi Bodvarsson er ute, og vingbacken Mahlon Romeo trente ikke i dag, etter å ha vært utilgjengelig mot Hull i helgen. 

Blant andre tabellnaboer noterer vi at Preston har en tøff bortekamp mot Brentford på onsdag, Bristol City spiller samme dag mot noe lettere motstand hjemme i form av Stoke og Swansea skal spille borte mot Forest.
Men for at det skal bli spennende å følge nevnte oppgjør på onsdag må altså Blackburn først klare å fortsette den gode trenden mot Millwall.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: