Preview: Charlton Athletic – Blackburn Rovers


Publisert 14.02.2020 av Øystein Thorsen
Les Championship Norge, og Eirik Aases, vurdering av lørdagens kamp.
Skader og Suspensjoner: 
Mowbray har det samme mannskapet tilgjengelig fra Hull-kampen, og en rapport antyder at Charlton-sjef Lee Bowyer har det uvanlige problemet at han kan velge hvem han vil fra et koldtbord av skadefrie spillere.

Charlton Athletic vartet opp med en overraskende og sterk seier borte mot Nottingham Forest tidligere denne uken. For tre runder siden ble Barnsley slått i en meget viktig bunnkamp, og derfor har stemningen rundt klubben løftet seg flere hakk de siste ukene.
De to seierne gjør at Charlton har fått en luke på seks poeng ned til nedrykksplass, og på hjemmebane har de fem kamper på rad uten tap. 

Totalt har de 6-5-5 på eget gress, og til denne kampen har de solgt ut stadion. Dette skyldes en kampanje hvor supporterne har fått kjøpe billett til £5. 

Blackburn Rovers har slitt med skadeproblemer helt siden Bradley Dack ble skadet like før jul. Spesielt i de offensive posisjonene på midtbanen ser det fryktelig tynt ut. Heldigvis for Rovers har Adam Armstrong virkelig blomstret etter at Dack ble skadet. Tirsdag banket han inn det som fort kan vise seg å bli sesongens mål for Rovers da de vant fortjent 3-0 hjemme mot Hull City. 
Lancashire-klubben har bare tapt én av sine seks siste kamper i serien, og har nå seks poeng opp til playoff. På bortebane har de 5-2-8 denne sesongen.

Charltons siste kamper:

Forest – Charlton 0-1 (Taylor)
Stoke – Charlton 3-1 (Purrington)
Charlton – Barnsley 2-1 (Taylor, Green)
Charlton – Fulham 0-0
Preston – Charlton 2-1 (Green)

Rovers siste kamper:
Blackburn – Hull 3-0 (Armstrong, Samuel, Lenihan)
Blackburn – Fulham 0-1
Boro – Blackburn 1-1 (Travis)
Blackburn – QPR 2-1 (Armstrong, Lenihan)
Sheff Wed – Blackburn 0-5 (Holtby x2, Selvmål, Gallagher, Lenihan)

Vurdering: 
Charlton Athletic med to sterke og imponerende seiere de siste ukene. Lørdag venter et utsolgt The Valley når Blackburn Rovers kommer på besøk. 
Jeg tror vertene vil løfte seg enda et hakk med den gode støtten fra tribunen.
Gjestene har klart seg bra den siste tiden, men ser ut til å slite litt med alle skadene. Seieren mot Hull sist var meget imponerende, men sier kanskje mest om hvor svake Hull er. Ikke enkelt å plukke en vinner her, og derfor synes jeg uavgjort er det mest aktuelle. 

Kampstart er som vanlig 16:00, lørdag.

UP THE ROVERS!


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: