Preview: Cardiff - Blackburn


Publisert 06.07.2020 av Øystein Thorsen
Vi tar en kikk på morgendagens kamp.

Etter tre strake tap ser sesongen til å være over for Mowbray og gutta, men det er fortsatt kamper som skal spilles - og hvis man vil kan man trekke fram uttrykket "it ain't over till the fat lady sings".
Så hvem kan tenkes ta tonen i morgen kveld?

Troppen til Mowbray har hatt fokus på seg helt siden overgangsvinduet stengte i august 2019, og dommen har vært at den er for tynn. Inntrykket har ikke blitt svekket i corona-innspurten og særlig venstrebacken er et svakt punkt. Hele seks spillere har tatt på seg rollen i løpet av sesongen, og det som er sikkert er at de to førstevalgene Bell og Williams fortsatt ikke er mulig å velge. 
Rankin-Costello og Bennett er to andre som har prøvd seg, men Bennett fikk ei lårhøne mot Leeds og måtte gå av banen, mens JRC har mistet de tre siste på grunn av en skadet hamstring. 

Allikevel blir begge med til Wales og vurderes helt inn i det siste. Om troppen generelt sa Mowbray tidligere til Lancashire Telegraph at spillerne kan bli nødt til å utfordre smerteterskelen i innspurten av sesongen. 
Det er med andre ord ikke bare JRC og Bennett som er på kanten.
Utover dette har de fleste fått med seg at Evans og Dack er ute, i tillegg til at Brereton soner sin andre av tre kampers avstenging. 

Hos gjestene er Isaac Vassell ute resten av sesongen, mens Robert Glatzel kan bli klar mot Blackburn. Der Blackburn lå an til playoff for bare en ukes tid siden er det i stedet Cardiff som har tatt seg inn blant topp seks
Sist slo de Britol City, et resultat som føyer seg inn i rekken uten tap etter restarten av Championship. Preston og Leeds har også fått unngjelde den siste tiden, og i løpet av de fire siste har Cardiff kun sluppet inn ett mål.

En tøff oppgave med andre ord, mot en motstander som er desperat etter å beholde sjetteplassen, mens veien til playoff later til å være umulig for våre karer. 

Kampstart er 20:45, tirsdag.

UP THE ROVERS! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: