Preview: Blackburn Rovers – Hull City


Publisert 10.02.2020 av Øystein Thorsen
Les Eirik Aase, fra Championship Norge, sin vurdering av morgendagens kamp.
Skader og Suspensjoner
Bradley Dack, Lewis Holtby, Joe Rothwell og Joe Rankin-Costello er blant spillerne som er ute hos vertene. Hos gjestene er flere spillere ut med skade. Matthew Pennington kan være klar, mens Eric Lichaj er usikker. I tillegg mangler Josh Bowler, Jordi de Wijs, Kevin Stewart, Reece Burke og Jon Toral.

Blackburn Rovers har mistet flere av sine offensive midtbanespillere på grunn av skader, og det var tydelig i deres hjemmekamp mot Fulham på lørdag. Rovers klarte aldri finne en god måte å angripe på, og var ikke farlige før de begynte å slå langt i sluttminuttene. 
Manager Tony Mowbray har en tøff jobb foran seg i vår, med tanke på å finne ut en måte å spille på med det mannskapet han har til rådighet

Rovers tapte hjemme mot Fulham sist, og det var deres første hjemmetap siden september i fjor. Nå ligger Rovers på en 12. plass på tabellen med seks poeng til playoff. 
Hjemme på Ewood Park har de 7-6-3 denne sesongen

Hull City har mistet sine nøkkelspillere Jarrod Bowen og Kamil Grosicki. Nå gjelder det for Hull å finne ut hvordan de skal fungere uten de to dyktige angrepsspillerne. Siden de ble solgt har det blitt 1-5 tap hjemme mot Brentford, samt 1-1 borte mot Reading. I uavgjortkampen mot Reading viste Marcus Maddison litt av hvorfor han kan være den som kan få Hull-fansen til å glemme Bowen og Grosicki utover våren. 
Hull ligger midt på tabellen med ti poeng til playoff og elleve poeng til nedrykksplass. På bortebane har tigrene 5-5-5 denne sesongen. 

Rovers siste kamper
:
Blackburn – Fulham 0-1
Boro – Blackburn 1-1 (Travis)
Blackburn – QPR 2-1 (Armstrong, Lenihan)
Sheff Wed – Blackburn 0-5 (Holtby x2, Selvmål, Gallagher, Lenihan)
Blackburn – Preston 1-1 (Armstrong)

Hulls siste kamper:
Reading – Hull 1-1 (Wilks)
Hull – Brentford 1-5 (Tafazolli)
Hull – Huddersfield 1-2 (Selvmål)
Hull – Chelsea 1-2 (Grosicki)
Derby – Hull 1-0

Vurdering: 
Vertene sliter med skader på nøkkelspillere, og ser ikke ut til å være helt klar over hvordan de skal angripe. Her møter de et Hull City-lag hvor de sannsynligvis vil få lov til å ha ballen mye, men det betyr lite dersom de ikke vet hva de skal gjøre med den. 
Med tanke på skadeproblemene vil nok Hull-sjef Grant McCann være godt fornøyd med ett poeng her, og det tror jeg han kan klare. Skal vi si 0-0 eller 1-1? 

Kampstart er vanlig midtuketid, 20:45.

UP THE ROVERS!


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: