Preview: Blackburn - Hull

Publisert 9/13/2021 av Øystein Thorsen

Får vi revansje?

To poeng gikk tapt i forrige runde, på aller bittreste måte, og med 2-2-resultatet begynner det å bli mye uavgjort for Mowbrays menn. Bedre enn å tape, men når man ledet 2-0 mot et mindre imponerende Luton skulle det blitt seier.
Det passer dermed bra at det er Hull som kommer på besøk, for dette er et oppgjør vi bør ha kontroll på.

Spørsmålet er bare hvem som faktisk skal starte, for en tynn tropp er fortsatt preget av skader og spillere uten allverdens kamptrening. I forrige runde manglet Mowbray åtte spillere, inkludert Hayden Carter som sonet en kamps suspensjon. En av de som var ute - Ian Poveda - trente ikke mandag, så det blir ytterligere en kamp uten Leeds-spilleren.
I tillegg sier Mowbray til klubbens nettside av et par andre spillere fikk småskader mot Luton, så det er usikkerhet rundt hvem som inngår i troppen.

Hos Hull er det også en del fravær og spillere som ikke har kommet helt i kampform ennå. Kanskje den viktigste i denne kategorien er Mallik Wilks som fikk sesongens første kamp i forrige runde. Hull behøver han tilbake, for han var fjorsesongens toppscorer og tigrene har ikke fått nettkjenning på 450 minutter. 
Typisk da hvis de får hull på byllen nettopp mot Blackburn.

Her er Hull sine fem siste:

Swansea - Hull 0-0
Hull - Bournemouth 0-0
Fulham - Hull 2-0
Hull - Derby 0-1
Hull - QPR 0-3

Som sagt scores det lite, men de har i hvert fall fått en midlertidig slutt på tapsrekka.

Blackburn sine siste fem:

Blackburn - Luton 2-2
Boro - Blackburn 1-1
Blackburn - WBA 1-2
Forest - Blackburn 1-2
Millwall - Blackburn 1-1

Som nevnt blir det mye uavgjort, men uavgjort i temmelig tøffe kamper, så egentlig akseptabelt. Niendeplass på tabellen, med kontakt med playoff er også oppløftende. Samtidig var forrige runde andre kamp på rad der vi tok ledelsen først, uten å klare og beholde den.
Hull derimot har vi fire strake seiere mot, de sliter med å score og det nyopprykkede laget har ikke vunnet siden seriestarten.

Kampstart er vanlig midtuketid, 20:45.

UP THE ROVERS!