Preview: Birmingham City - Blackburn Rovers


Publisert 03.01.2020 av Kristin Kongsjorden
I morgen spiller Rovers sin første kamp i sesongens FA-cup, når de reiser til St. Andrew´s for å spille tredje runde mot Birmingham.

Dette blir lagenes tredje møte med hverandre denne sesongen. Sist møte var på Boxing Day på Ewood Park, et møte som endte med poengdeling. 

Foran morgendagens oppgjør må Rovers klare seg uten Ryan Nyambe og Corry Evans. Sistnevnte grunnet en liten smell i kneet. Nyambe er fortsatt ikke helt restituert etter lyskeskaden han fikk sist gang lagene møttes, og det er ikke verdt å risikere noe for en cup-kamp.

Blues-sjefen Clotet må sannsynligvis klare seg uten tre fra sin tropp. Jake Clarke-Salter har trent denne uken, og nærmer seg å bli klar. Marc Roberts og Maikel Kieftenbeld forventes å være tilbake på trening neste uke. Clotet uttalte at han legger like mye i FA-cupkampen som han ville ha gjort i en seriekamp, og ser på kampen som en mulighet for å ta et steg fremover, og han ser virkelig frem til kampen. Han sa videre at han mener at lagene har vist omtrent samme nivå denne sesongen, men at Rovers har vært inne i en god periode den siste tiden. Hans eget lag står uten seier på de siste seks seriekampene, og har tapt i hele fem av disse. Sist de tok poeng var altså nettopp mot Rovers. De vant da lagene møttes på St. Andrew´s sist.

Sist sesong røk Rovers ut av cupen i 3.runde, mot Newcastle United. Morgendagens motstander gjorde det samme mot West Ham United.

FA-cupkampen vises på Viasport2/Viaplay og starter kl. 13:30. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: