Preview : Watford - Blackburn

Publisert 10/20/2020 av Erlend Karlsen

- En rekke spillere er tilgjengelig igjen.

Blackburn sin stall var rimelig skrapet grunnet skader til møtet mot Nottingham Forest i helgen, her fikk til og med unggutten Luke Brennan plutselig debuten sin. Han er mest sannsynligvis ikke med i kveld, men det er derimot en rekke andre spillere.

Barry Douglas, Tom Trybull og Harvey Elliott (alle signert på Deadline day) kan fort bli involvert, Aynsley Pears som også signerte samme dag er også tilgjengelig, men det er vel mindre sjanse for at han blir brukt.

Men en spiller som derimot kan bli brukt er Lewis Holtby, tyskeren har hatt en veldig god start på denne sesongen og var savnet i helgens tap mot Nottingham. Han har fått lov til å være noen dager hjemme i Tyskland i forbindelse med fødselen til hans datter, men nå er han altså tilbake i England og tilgjengelig for spill. Som om ikke det er nok, så er ytterligere 2 spillere tilgjengelig. Derrick Williams som har vært virus smitter er tilbake, det samme er Joe Rankin-Costello som har slitt med et hamstringproblem. Man skal ikke se bort i fra at det blir noen endringer på laget, da det var flere spillere som spilte under pari i helgen.

Hjemmelaget Watford var en av tre lag som rykket ned fra Premier League sist sesong og har som de to andre lagene mistet en del spillere siden da. Men de sitter fortsatt på en solid tropp og til kveldens kamp så skal både Etienne Capoue og Ismaila Sarr være tilbake fra skade.

Watford bare scoret 3 mål så langt denne sesongen, og står med 10 poeng etter 5 kamper, de har vunnet 3, spilt en uavgjort og gått på 1 tap. Tapet kom mot serieleder og overraskelselaget Reading.

Watford har som sagt et sterkt lag, men de skal være fullt mulig å spille på høyde med, spesielt nå når vi har flere spillere tilgjengelig igjen.

Kampen følger du på iFollow fra kl 20:45.