Preview Barnsley - Blackburn

Publisert 29.06.2020 av Erlend Karlsen

- Klarer Rovers å slå tilbake ?

I morgen kveld tar Blackburn turen til Oakwell og møter der Barnsley. Rovers håper å reise seg raskt igjen etter den meget skuffende kampen mot Wigan på Lørdag.

Morgendagens motstander Barnsley har ingen nye skader eller suspensjoner å melde, det eneste de har å melde er at 4 spillere forlater klubben i morgen da de ikke har skrevet ny kontrakt. En av disse er tidligere Brann keeper Samuel Radlinger.

Hos Rovers så er nå Corry Evans mest sannsynligvis ute for resten av sesongen med en brukket tå, ellers så mangler Amari'i Bell, Derrick Williams, JRC og såklart Bradley Dack. John Buckley må også stå over nok en kamp, men dette er hans siste etter hans røde kort mot Derby.

Hjemmelaget har restartet sesongen ganske greit. De slo QPR på bortebane, mens playoff jagende Millwall måtte nøye seg med uavgjort her. 

Hos Rovers er det nok rimelig sikkert at Adam Armstrong er tilbake blant de 11 som startet, han var frisk da han kom innpå mot Wigan. Ellers så virker det som om Ben Brereton har vært innom gymmen under Corona pausen, da han har fått litt mer muskler på kroppen. Hvis han ikke har gjort noe drastisk innen i morgen kveld så burde han også vært innom frisøren. Den frisyren som han dukket opp med på trening i dag var alt annet enn bra!

Kampstart i morgen er noe så sjelden som kl 19:00, og den vises selvfølgelig på iFollow.