Preview - Wigan v Blackburn


Publisert 26.06.2020 av Fredrik Schjesvold
Noen ord om det viktige oppgjøret på DW Stadium.

Stadion: DW Stadium
TV: iFollow Rovers
Kamptidspunkt: 16.00

Forrige oppgjør: 0-0, 23.desember 2019 - Ewood Park

Blackburn vil få lite gratis når de gjester DW Stadium i morgen. Wigan Athletic, som befinner seg på 17.plass med tre poeng ned til Hull City og nedrykksstreken, har nok intensjoner om å ta med seg samtlige poeng for å få en liten luke til lagene under på tabellen. 

Sannsynligvis vil heller ikke Wigan få noe gratis i morgen. Rovers er kun poenget bak Preston som er på den siste playoff-plassen. Fra Preston på 6.plass til Derby på 12.plass skiller det kun tre poeng. Det er med andre ord to lag som møter hverandre der begge lag trenger sårt de tre poengene. 

Med tanke på at det har kun blitt spilt én ligakamp siden 8.mars er det vanskelig å bedømme formen på noen av lagene. Blackburn kommer fra en overbevisende 3-1 seier mot Bristol City som også kjemper om playoff. Wigan vant 2-0 borte mot Huddersfield, som kjemper for tilværelsen i likhet med Wigan. Form eller ei, nå har morgendagens hjemmelag holdt nullen fire ganger på rad i ligaen. 

Ryan Nyambe, som måtte stå over mot Bristol City, ventes å være tilbake i startoppstillingen i morgen. 

John Buckley er fremdeles suspendert etter det røde kortet han fikk mot Derby i mars. Amari'i Bell og Derrick Williams går glipp av morgendagens kamp som følge av skade.

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: