Pressekonferanse før helgen


Publisert 09.01.2020 av Øystein Thorsen
Mowbray møtte pressen i forbindelse med kampen mot Preston.
Mowbray hadde i dag pressekonferanse i forkant av helgens runde, og skadesituasjonen var det som kom opp først. De gode nyhetene er at han kunne avsløre at Nyambe, Evans, Graham og Holtby har deltatt på trening.
- Men det betyr ikke at de er klare, la Mowbray derimot til, i følge Lancs Live.
Bennett trente dog ikke, og sjefen sa at spilleren har problem med ankel, akilles - og influensa.
Mowbray la til at han regner med at Bennett allikevel kommer til å melde seg til tjeneste, men vi aner en liten spøk fra Mowbray med sikte på at Bennett alltid ofrer seg for laget.

Lancashire Telegraph tror at Nyambe er klar, noe som passer utmerket i så fall, hvis Bennett er ute. Lokalavisa har også tro på at Williams tar over ansvaret for venstrebacken fra Bell. På midten kan Travis ta over for Johnson, mens laget utover det kan tenkes starte med en 4-4-2, der Armstrong og Gallagher danner spisspar.

Overgangsvinduet var naturligvis også på dagsordenen, og Mowbray kunne avsløre at det har vært samtaler med klubber angående å hente inn nye spillere, men det er tidlig i forhandlingene. Noen av spillerne er også svært kostbare.
- Vi haster ikke. Jeg synes uansett ikke januarvinduet er særlig bra i forhold til å hente spillere, de skal jo lære seg hvordan vi spiller også, forklarte Mowbray. 
Han sa videre at han ikke har penger til å hente inn spillere av for eksempel Dack sitt kaliber. 

Klubber har også vært i kontakt med Blackburn for å stemme av muligheter for å kjøpe. Mowbray ville ikke utvikle i særlig detalj hvor han står i forhold til dette, bortsett fra at han antydet at de behøver en bred stall - noe han jo snakket mere om tidligere i uken. 

Oppgjøret mot Preston er viktig på mange forskjellige måter. Delvis for at det er lokaloppgjør, men også fordi vi med seier havner på samme poengsum som gjestene. Etter at poengfangsten ble mager i juleperioden er det nå veldig viktig å slå tilbake med en seier. Ikke minst for å få revansje siden sist, da en 2-0-ledelse ble spolert i andre omgang, hvor Preston snudde kampen til 3-2. I tillegg til alt dette har vi ikke slått Preston på de siste seks oppgjørene, så det er på høy tid å markere seg.  
Ingen av lagene er i særlig god form, men fordelen er hjemmebane - hvor Blackburn nå er blant de beste i divisjonen

Vi runder av med noen notiser angående overganger:
Det er nå bekreftet at Bartosz Bialkowski, som ble nevnt tidligere i uken, blir værende i Millwall ut sesongen. Moderklubben Ipswich kunne i følge Lancs Live bare hente hjem keeperen i januars første uke, men når det ikke ble gjort er spilleren låst til Millwall ut sesongen. 

Lancs Live nevner også Man U-forsvarer George Tanner, som for øyeblikket er på lån hos Morecambe. United kan være interesserte i å omplassere 20-åringen til en større klubbe enn Morecambe, og det vil i så fall gi Mowbray flere alternativ på høyreback. 
Foreløpig er det bare Portsmouth som man vet har hørt av seg

Helt på tampen nevner vi - i tilfelle noen er i tvil - at Gamst ikke kommer til å returnere på fast basis. 
- Vi signerer ikke 38 år gamle tidligere spillere, slo Mowbray fast under pressekonferansen. 
- Han har trent her, men ikke med førstelaget. Vi driver profesjonelt og tar ikke fokuset bort fra forberedelsene til helgens kamp.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: