Poengdeling på Teeside


Publisert 02.02.2020 av Erlend Pettersen
Begge lag kunne dratt hjem seieren, men det ble 1-1.

I går ettermiddag tok Mowbray med seg guttene til Riverside til et tøft møte med Middlesbrough som endte 1-1 etter at Travis sendte gjestene i føringen etter flott spill. Hayden Coulson utlignet etter at Warton hadde reddet mesterlig i forkant. Det som var mest negativt var kneskaden til Holtby som nå mest sannsynlig blir borte i noen uker.

Det var hjemmelaget som startet kampen best. Warton reddet forsøket til Marvin Johnson, mens Holtby fikk en sjanse på volley uten at det ble noe farlig ut av det. Holtby måtte gå av banen i det 37. minutt med det som ser ut som en kneskade etter enn kollisjon med Wing. Hjemmelaget var bare et tverrliggertreff unna for å ledelsen rett før pause.

Det var også hjemmelaget som startet den andre omgangen best. Warton reddet Marcus Tavernier sitt forsøk, mens Jonny Howson sitt skudd gikk like utenfor stolperota. Men ut av det blå avanserte Travis med ballen fra midtbanen og spilte fint til Armstong som fant løpet til Travis og unggutten gjorde ingen feil alene med Pears i Boro buret. Ett meget flott mål av gjestene og 0-1.

Det skulle bare ta femten minutter før innbytter Coulson kunne sette inn 1-1 etter retur fra Walton som hadde reddet flott i forkant. Passivt forsvarsspill i det tilfellet.

Men gjestene kunne tatt tilbake ledelsen minuttet etterpå, når Armstrong spilte nydelig igjennom Gallagher, men skuddet gikk utenfor. Det hadde vært bedre å spilt inn til Graham som var med inne i feltet.

Woodgate tok grep og satte inn spissene Gestede og Assombalonga og de ble akkurat så farlig som bortefansen fryktet. Gestede fikk headet ballen på mål, men en praktredning av Warton berget det ene poenget for Blackburn. Som tidligere Rovers spiller så vet vi hvor farlig Gestede er i lufta og det beviste han også denne lørdagen.

Med det ene poenget så ligger Blackburn plassert på en 10. plass, med seks poeng opp til en siste kvalifiseringsplassen. Neste kamp er hjemme mot tredjeplasserte Fulham lørdag.

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: