Pickering ute i seks uker

Publisert 1/6/2022 av Øystein Thorsen

Dessverre er helgens skade ganske alvorlig.

Harry Pickering måtte forlate banen da det ble 0-0 mot Huddersfield og Mowbray sa at spilleren måtte scannes før de kunne vite omfanget.
I dag skriver Lancashire Telegraph at venstrebacken er ute i seks uker. 

Etter å ha spilt for Crewe har Pickering vist at han mestrer Championship-nivået, og Mowbray har ikke hatt vanskelig for å velge unggutten, men nå blir det Tayo Edun i kampene framover.
- Det er et slag for oss for han har levert jevnt og godt, men nå blir det fire til seks uker ute på grunn av hamstringen, sier Mowbray i følge lokalavisa.

Videre har Mowbray registrert noen covid-syke i troppen, og dette påvirker Wigan-kampen til helgen. Nøyaktig hvem som er påvirket vet vi ikke ennå.
Ikke alle er vaksinert så vi håper at dette ikke leder til alvorlig sykdom.

Tilbake til Pickering - eller hans erstatter snarere - så avslører Mowbray at han ikke ser på Tayo Edun som venstreback.
- Det er ikke hans naturlige posisjon. Det er bare det siste året at Michael Appleton prøvde å omskolere ham i Lincoln, sier Mowbray.
- Vi kjøpte han egentlig ikke som venstreback, men han kan spille der. Det er venstrefoten hans generelt vi er interesserte i, og det er evnene hans til å kjempe på midtbanen som ballvinner, men også egenskapene han har med ballen jeg først og fremst forbinder med Tayo, avslutter Mowbray.
Til tross for dette regner vi med å få se Edun på venstrebacken i noen uker framover, en oppgave han har løst bra tidligere.