PREVIEW: Blackburn v Nottingham Forest

Publisert 10/16/2020 av Fredrik Schjesvold

Til tross for Deadline Day og overgangsnyheter, ser vi frem mot morgendagens kamp.

Nå er klubbfotballen tilbake etter landslagspausen, og Blackburn tar imot Forest lørdag ettermiddag på Ewood Park.

Kampinfo: 

Blackburn - Nottingham Forest

Kamptidspunkt: Lørdag, kl. 16.00
TV: iFollow Rovers
Form, Blackburn: U - S - S - T - T
Form, N. Forest: T - T - T - T - T

1-2, 0-1, 0-2, 0-2 og 0-1.

Det er fasiten av sesongstarten til morgendagens gjester. Det har resultert i Ligacup-exit og null poeng på fire kamper.

Som følge av sesongstarten fikk manager Sabri Lamouchi sparken den 6. oktober. Tidligere Brighton-manager Chris Hughton har kommet inn som ny Forest-manager.

Sammen med Wycombe er Forest de eneste lagene som ikke har fått poeng denne sesongen. Dette er et lag som var så nærme play-off forrige sesong, men som ikke har fått det til å stemme i de innledende kampene. Tar vi med sesonginnspurten fra i sommer, har ikke Forest vunnet noen av deres ti siste Championship-kamper.

Dette betyr ikke nødvendigvis like mye lenger nå som det er en ny manager på plass. Det er ofte tilfelle at en ny manager fører til en ekstra gnist i spillergruppa.

Derimot har Rovers sesongåpnet positivt og ligger på en 6. plass. Tony Mowbrays menn føler nok likevel at sesongstarten kunne vært enda bedre hadde de slått Cardiff før landslagspausen – en kamp der Rovers burde tatt alle poengene.

Spillerfravær

Derrick Williams vil være utilgjengelig som følge av et utbrudd av koronaviruset hos det irske landslaget. Han holder seg for øyeblikket i isolasjon. Mowbray har sagt at han vil oppholde seg i Irland til mandag eller tirsdag.

Lewis Holtby vil være i Tyskland over en periode etter at han og kona har fått et nytt familiemedlem.

Joe Rankin-Costello og Elliott Bennett er også utilgjengelige for lørdagens oppgjør som følge av skader. 

Darragh Lenihan er derimot tilbake i full trening og vil være med i troppen til lørdagen.