Overgangsrykter

Publisert 6/22/2022 av Øystein Thorsen

Spillere må inn, da blir det naturligvis spekulasjoner.

Det er velkjent at Jon Dahl har tomme fotballsko å fylle siden bortimot et helt utelag har forsvunnet ut dørene. Særlig midtbanen er sterkt redusert, men også midtforsvaret har mistet to sentrale figurer og da er det ingenting som passer bedre enn å bli linket til Anel Ahmedhodzic, noe blant annet Lancs Live skriver om i dag.
Dette er da en svenskfødt, ung forsvarer, som spiller for Bosnia. 

Knaggen man henger ryktet på er at Ahmedhodzic er Malmö-mann, og han var fast inventar på Jon Dahls gullag. Tidligere i år var han på utlån til Bordeaux, men i takt med at den franske klubben er i fritt fall både divisjonsmessig men også økonomisk er det ikke aktuelt å forbli i Frankrike. 23-åringen er tilbake i Malmö, men er ikke motivert til å bli så for øyeblikket sitter han i et slags fotball-limbo og venter på en vei vekk fra södra Sverige. 
Arbeidstillatelse er et hinder, men siden han spiller mye landslagsfotball burde opphold på balløya kunne ordnes.
Den store utfordringen er antageligvis prisen da den spennende forsvareren har økt i verdi, selv om han bare har et år igjen på kontrakten med Malmö.
Et antall andre klubber skal også ha lagt merke til ham, så vi får se.

HITC fant i går fram krystallkula og forestilte seg hvordan Blackburn kan komme til å se ut ved seriestart. Det var høyt og lavt da de landet på et lag der både Dack, Pickering, Markanday, Gallagher og Hedges - med flere - så ut til å ha blitt kastet på dør. 
Et interessant poeng hadde de dog, for de hadde Erik Botheim fra start, og han kjenner jo Broughton fra Bodø/Glimt, og er for øyeblikket uten klubb.
Det er derimot usikkert hvordan han står seg i forhold til å kunne få arbeidstillatelse.

HITC sitt tips til nytt lag var ikke bare tatt ut av luften. Blant annet ville de ha Matthew Sorinola på venstreback, for Teamtalk mener at Blackburn er blant klubbene som vurderer engelskmannen som for øyeblikket spiller for belgiske Union SG. En annen back som linkes - også av Teamtalk - er Harry Toffolo, som er på vei inn i sitt siste år av kontrakten med Huddersfield.
Teamtalk skriver at det er andre klubber som er i førersetet angående begge spillerne, så det er vanskelig å si hvor mye hold det er i ryktene