Overgangsnytt


Publisert 31.07.2020 av Erlend Karlsen
- Wharton ønsket hos Northampton igjen.

Vi tar med oss noe småtterier på overgangsfronten denne fredagen :

- Scott Wharton hadde et vellykket opphold hos Northampton forrige sesong, noe som ble kronet med opprykk. Northampton ønsker derfor ikke overraskende nok Wharton tilbake. Da må de i så fall vente litt, fordi det er planlagt at Wharton skal delta på Rovers sin pre season. Og skal Wharton få sitt gjennombrudd hos Blackburn så MÅ det skje denne sesongen, han kan vel nesten ikke regnes som ung og lovende lengre.

- Dette kan fort være lat journalistikk, men Jordan Jones linkes igjen. Den 25 år gamle nordirske vingen skal ha fått beskjed om at han ikke har noen fremtid under Steven Gerrard i Rangers. Skal Rovers prøve å lokke han til Ewood, så må de nok konkurrere  med klubber som Middlesbrough og Stoke.

- Adam Armstrong hadde allerede beundrere fra Premier League i januarvinudet, og hans form mot slutten av sesongen har neppe gjort interessen mindre. I følge LT blir nok Armstrong en spiller Rovers må regne med å få noen henvendelser på. Ung, rask og målfarlig er noe enhver manager ønsker i sitt lag. Armstrong har 2 år igjen av sin nåværende kontrakt på Ewood. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: