Oppdatering på trener-jakten

Publisert 6/11/2022 av Øystein Thorsen

Deila kan være tapt.

Som BRSCN var inne på i går så ser det vanskelig ut med Deila. I dag skriver Nettavisen mere om saken og forklarer at irske Fergal Harkin ligger an til å bli ny sportsdirektør i Standard Liege - samme klubb som er koblet til Deila. Harkin har jobbet med Manchester City, men felles for Manchester-klubben og Deilas nåværende klubb, New York City FC, er at begge klubber eies av City Group. 
Derfra kjenner visstnok Deila og Harkin hverandre, noe som forsterker teorien om at nordmannen ikke blir å se i Lancashire.

Parallelt med dette har Blackburn nå avsluttet andre intervjurunde, og anbefalinger er sendt til India, skrev Lancashire Telegraph i går. Avhengig av eiernes tilbakemelding håper vi på en snarlig ansettelse, slik at en trener er på plass før preseason setter i gang 20. juni.

Blant navn vi kjenner til - og som ser mulig ut for oss å ansette - er det nok bare Jon Dahl Tomasson som er å finne på lista over anbefalinger.
Men i ukens intervjurunde er det flere enn dansken som har klubben har snakket med, så ingenting er sikkert ennå - vi vet bare ikke hvem de andre kan være.
En siste fotnote som lokalavisa nevner er at hvis det skulle bli en "utenlandsk" trener, så kan selve tiltredelsen ta tid da klubben må søke om arbeidstillatelse.