Onsdagsnotiser

Publisert 09.09.2020 av Øystein Thorsen

Muligens dobbeltsidig god nyhet på gang.

BRSCN har jo tidligere i uken spekulert om uro i Bournemouth. Hvor vidt dette stemmer er som sagt kun spekulasjon, men at en av truslene i lørdagens kamp - nemlig Joshua King - kan være litt distrahert for øyeblikket virker mere og mere sannsynlig.
Det verserer nemlig stadig sterkere rykter om at han er på vei bort fra Bournemouth, da Aston Villa nå nevnes oftere og oftere som nytt stoppested for den tidligere Blackburn-spilleren.

Og det er akkurat stikkordet "tidligere" som er minst like sentralt i saken. Blackburn får nemlig prosenter ved et eventuelt videresalg av nordmannen, så hvis Villa regner på Bournemouth kommer det til å dryppe på Blackburn. 
Dermed er det bare å håpe at det blir handel snarest, og at prisen blir god.
Det er også rykter om overgang for Raya - til Arsenal. Også her får Blackburn prosenter av videresalg.

Blant andre saker registrerer vi at Wharton var i aksjon for U23 i går, og enten var han veldig god, eller så var motstanderen av det noe svakere slaget. Det er mulig at det er det sistnevnte som gjelder, men uansett var 22-åringen med på å holde nullen da Carlisle ble nedsablet 4-0.
Med dette melder Wharton seg på helgens laguttak, ikke minst siden han også spilte i ligacupkampen mot Donny

Som BRSCN nevnte i går er det tynt på angrepssiden, da Graham og Samuel ble løslatt i sommer, samtidig som Dack og Gallagher ikke er spilleklare. Men vi skal ikke hevde at en treningskamp mot Carlisle er nok til å overbevise Mowbray når unge angripere ser mot førstelaget.
Det var allikevel gledelig med hat-trick fra Sam Burns, og hvis dette er en indikator på hva som er i vente for U21-sesongen som begynner 18. september blir det morro å følge ungdomslaget.
Vi noterer også at Luke Brennan - som har vært involvert i preseason - scorte, i tillegg til at han var delaktig i to av de andre målene.