Nyttårsnotiser

Publisert 01.01.2021 av Øystein Thorsen

Diverse inn og ut av troppen.

Helt på tampen av 2020 ble det offentliggjort at Harry Chapman går på lån til Shrewsbury. Dermed blir det League One for vingen som later til å slite med å bryte inn i førstelaget. Slik var det da han spilte for Boro og kom på lån til oss, og nå som han er på fast kontrakt i Blackburn blir det altså nytt utlån.
Det later til å være den siste lille kneika som er vanskelig å komme over for 23-åringen, så vi får bare håpe at oppholdet i League One gir ham konkurransen og erfaringen han behøver til å bli et realistisk alternativ for Mowbray neste sesong - selv om det kan se ut som at toget har gått for ham på dette nivået.

Samtidig melder Lancashire Telegraph at Bolton vurderer å la Tom White returnere til Ewood da 23-åringen ikke har klart å gjøre inntrykk på laget som spiller i League Two. White fikk spilletid i innledningen av sesongen, men etter å ha startet de tre første har mulighetene blitt færre og færre, og i de tre siste har han ikke en gang blitt byttet inn.
Bolton ligger på 15. plass i League Two.

En annen som må vurderes før 9. januar er Tyler Magloire. Det er nemlig datoen for fornyelse av låneavtalen med Hartlepool. Midtstopperen har vært i Hartlepool siden november og spilt i 9 kamper - i National League.
Selv om Mowbray er nærmest strippet for forsvarere spørs det om Magloire er løsningen på problemene.
Til tross for få alternativ i forsvaret skriver lokalavisa at Hayden Carter kan være en kandidat for utlån, mot at Magloire tross alt vender hjem, selv om det da ikke øker antallet kandidater for den bakre fireren.
En av Magloires utfordrere i Hartlepool-forsvaret er snart tilbake fra skade, noe som i så fall kan forandre hans forutsetninger til videre læring på fotballbanen.