Nytt tap

Publisert 10/2/2021 av Erlend Pettersen

En bekmørk førsteomgang ødela for Rovers.

Rovers tapte nok en gang når Blackpool vant 2-1 hjemme på Bloomfield Road etter å ha ledet 2-0 til pause. Brereton Diaz reduserte tidlig i den andre omgangen, men det ble med den ene skåringen. Med det går Blackburn inn i landslagspausen med to strake tap.

Det var et aggressivt hjemmelag som kom best ut av startblokkene. Ledermålet kom etter 4. minutter når Magloire rotet seg bort når Lavery fikk ballen inn i målet via en Rovers forsvarer. Mareritt start for Mowbrays menn. Verre skulle det bli i det 24. minutt når det første innbytteren Yates gjør er å sette enkelt inn 2-0 etter sløvt forsvarsspill.

Omgangen kulminerte med en strekk skade på Gallagher.

Den andre omgangen startet bedre for bortelaget. John Buckley fintet flott bort sin mann på kanten. Slo inn en flott ball som Diaz sendte inn i nettet. 2-1. De neste ti minuttene ble preget av skade på målvakten til hjemmelaget. Rovers styrte kampen uten å skape de helt store sjansene. Det ble med noen spede skuddforsøk. Hjemmelaget hadde mer enn nok å ligge i ramma.

Rovers byttet uten at det ble mer sting over angrepsspiller, men sjansen man trengte kom i det 96. minutt når reserve målvakten til Blackpool fikk en hånd på Dolan sin heading. Det ble kampens redning.

Når dommeren blåste etter 98. minutter var det hjemmelagets supportere som kunne juble. Dette var de oransje sin første serier over Blackburn på ni kamper.

For Rovers må hjem å finne ut av tingene som ikke har fungert denne uken. Heldigvis er det 14. dager til neste kamp og muligheter for at flere er tilbake etter skade er større enn om det skulle ha vært kamp allerede til helgen.

Lørdag 16. oktober venter Coventry hjemme som slo Fulham hele 4-1 tidligere i dag.