Nytt tap

Publisert 11/10/2019 av Erlend Karlsen

- Nedrykksform

Det var kanskje ikke her at Rovers var forventet å skulle ta poeng, men det svake spillet fortsetter og igjen var det kun 1 avslutning på mål. Dette lukter det nedrykksform av. Vi har i det siste også bare plukket 5 av 24 mulige poeng.

På papiret så ser ikke et 2-1 tap borte mot Leeds så aller verst ut, men tar man en liten titt på statistikken fra kampen så er dette skremmende lesning.

68%  Possession 32 %

Tony Mowbray gjorde ingen endringer på laget som møtte Leeds i går ettermiddag. Det startet forholdsvis jevnt, men Leeds tar mer over utover omgangen og etter halvtimen spilt får hjemmelaget sjansen fra straffemerket. Tosin Adarabioyo stopper Ayling på en klønete måte innenfor 16 meteren og dommer dømmer straffe. Patrick Bamford gjør ingen feil og dermed 1-0

Bare 5 minutter senere skal 2 -0 komme og det på en altfor enkel måte. Harrison får nærmest bare spasere igjennom Rovers' sitt forsvar og sette inn 2-0 via stolpen. Et lite håp skulle tennes bare 5 minutter etterpå da Derrick Williams header inn sitt 3 mål for sesongen etter en Stewart Downing corner.

Blackburn klarte aldri å true Leeds i den andre omgangen og hjemmelaget var heller nærmere 3 og 4 enn det Rovers var utligning.

Det kan tyde på at det er en mann som kjenner presset litt når det blir mer og mer fokus på dommerne etter kampene, overlever Mowbray landslagspausen? Er vel ingen antydninger om noe annet, men våre indiske eiere kan umulig være fornøyd med poengfangsten.

Slik stilte i såfall lagene :

Leeds United: Casilla, Ayling, White, Cooper (c) (Berardi, 72), Bamford, Roberts, Dallas, Costa (Hernandez, 81), Harrison (Davis, 90), Phillips, Klich.

Innbyttere: Meslier, Douglas, Gotts, Clarke.

Mål: Bamford pen, 30, Harrison, 35

Gult kort: Phillips, 80

Rovers: Walton, Bennett (c), Nyambe, Adarabioyo, Williams, Downing, Travis, Armstrong (Graham, 60), Dack, Holtby (Buckley, 69), Gallagher (Evans, 69).

Innbyttere: Leutwiler, Johnson, Rothwell, Bell.

Mål: Williams, 40

Gule kort: Williams, 54, Buckley, 75.