Nytt tap

Publisert 8/11/2019 av Erlend Pettersen

Rovers ble noen nummer for små i London lørdag.

Rovers slapp inn ett mål i hver omgang uten å score selv. Slik blir det ikke poeng av og starten av den nye sesongen har startet dårlig. Dermed kunne Fulham kick starte sin sesong med en 2-0 seier lørdag.

Det er av sine egne man skal ha det, er et utsagn som ble nok en gang sannhet i når Tom Cairney smalt inn 1-0 fra 25 meters hold i 34. minutt. Det som egentlig er mest kjedelig er at Rovers var det mest dominante laget uten å skape det store. Rovers måtte klare seg uten Lenihan og Nyambe grunnet skader og det nykomponerte forsvarsrekken fikk sine problemer. Denne dagen var det backspillet som ikke holdt mål, og det skulle bli utslagsgivende på 2-0 målet.

Mye rot på høyrekanten der Fulham fikk tråkket seg igjennom å så slå ballen inn i feltet til en umarkert Mitrovic. Rovers kom ikke nærmere mål enn noen svake headinger fra Gallagher og hjemmelaget burde ha økt til 3-0 på slutten når Reid fikk muligheten fra kort hold.

Det som er bekymringsfullt de to første kampene som er uvant oss er det å skape sjanser. Skal man ta poeng så må man skape trykk på motstanderne over tid der man klarer å putte ballen i mål.

Rovers får brette opp armene før nå venter Oldham hjemme i ligacupen før Middlesbrough venter hjemme lørdag.