Nytt tap for damene


Publisert 10.09.2019 av Kristin Kongsjorden
Rovers Ladies gikk på sitt tredje strake tap i ligaen da de gjestet Aston Villa på søndag.

Damene, som endelig fikk plass i Women's Championship denne sesongen har, som vi tidligere har skrevet, fått en tøff start på tilværelsen. Søndag reise de for å møte Aston Villa på Trevor Brown Memorial Ground, en kamp som på forhånd var spådd å bli vanskelig. Aston Villa hadde to seire av to mulige før møtet med Rovers, og sistnevnte hadde to strake tap i sine to første kamper. Dessverre ble Aston Villa et hakk for sterke, og tok en knepen 2-1-seier.

Selv om det ble tap, var det mye positivt å ta med seg. Etter å ha ligget under 1-0 til pause, og 2-0 tidlig i andre omgang, klarte damene å heve spillet sitt og respondere kjapt til 2-1. Det ble ikke flere mål i kampen, selv om det var nær å komme en utlikning på overtid. Rovers må nok også takke keeper Stenson for at det ikke kom flere baklengs. Hun stoppet det meste av det som kom hennes vei, og spilte en god kamp i sin andre debut for Rovers Ladies. Stenson var på et kort utlån fra Manchester City forrige sesong, og er nå tilbake igjen på lån, denne gangen fra Arsenal.

Neste kamp for damene er hjemme mot Sheffield United Women på lørdag. Gemma Donnelly måtte ta av to spillere til pause grunnet skader sist søndag, og det er fortsatt usikkert om Danielle Whitham og Kelsey Pearson rekker å bli skadefrie. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: