Nyhetsnotiser: Unggutter signerer kontrakter

Publisert 5/19/2021 av Fredrik Schjesvold

Vi tar for oss notiser fra de to siste dagene.

18 år gamle Alex Baker har signert sin første profesjonelle kontrakt med Blackburn. Det bekreftet klubben tirsdag. Baker har vært i klubben helt siden han var seks år gammel. På 17 kamper i 20/21-sesongen i U18 Premier League står unggutten med seks mål og åtte målgivende. Kontrakten varer til sommeren 2023. Baker vil være en del av U23-laget neste sesong.

– Å spille for Rovers er det eneste jeg har gjort til nå i karrieren, så det er herlig å signere kontrakten. Jeg gleder meg veldig til de neste to sesongene, sier Baker til klubbens nettside.

 

Det er ikke bare Alex Baker som har signert kontrakt med Rovers. Angriperen Sam Burns signerte tirsdag en ny kontrakt med klubben etter en god sesong for U23-laget. Burns scorte seks mål på de siste ni kampene i Premier League 2.

 

– Jeg er strålende fornøyd. Jeg har jobbet hardt denne sesongen og jeg får nye muligheter til høsten, sier angriperen til klubbens nettside.

 

Vi holder hos til Rovers' unggutter. Zak Gilsenan (U18) og Will Blease (U16) har denne uka vært en del av en Irlands U19-tropp som varte over tre dager. Det var hele 37 spillere som var med på den tre dager lange treningsleiren. Hovedformålet med leiren var at spillerne fikk muligheten til å vise seg frem foran Irlands kvalifisering til U19-EM senere i år.