Nye rekrutter

Publisert 5/15/2023 av Øystein Thorsen

Her er Akademiets neste generasjon.

Som vanlig i mai har nå Akademiet offentliggjort sine ferske studenter, og det er en og annen spennende type slik vi forstår Lancashire Telegraph. Gruppen består av 13 håpefulle som ser fram til de to neste årene i Lancashire. 
Siden ikke færre enn fem akademispillere fikk sin debut på førstelaget denne sesongen vet rekruttene at muligheten for å rykke opp er til stede - bare de jobber godt. 

Når lokalavisa ser på de nye er det særlig Nathan Dlamini som løftes fram. Han gjorde seg bemerket i Aston Villa der han som trialist scorte to på syv kamper for Villas U-18. Det så en stund ut som at han skulle dra til Rangers, men så ble det Blackburn i stedet. 

Patrik Farkas er en annen interessant type, som allerede har spilt for U-18 etter å ha kommet fra Liverpool i fjor sommer. Kamper for aldersbestemt ungarsk landslag har han også. 
Faktisk er nesten alle de nye studentene velkjente for Ryan Kidd og Mike Sheron, for det er bare en av de nye som ikke har spilt for U-18 allerede. 

Siden ledelsen for ungdomsutvikling allerede kjenner de nye rekruttene vet de en del om hva som bor i dem, og dermed tror vi at det er en gruppe som det blir spennende å følge utviklingen til. 
Max Davies for eksempel, han har spilt i FA Youth Cup og han inngikk til og med i forsvaret til U-21 da de møtte Wolves tilbake i august. 

Det nye inntaket av studenter betyr at vi har ytterligere et brødrepar i klubben: Stephen og James Edmondson. James skrev på proffkontrakt i fjor, etter å ha fylt 17, nå følger Stephen etter som rekrutt. 
Et annet navn som mange sikkert har merket seg fra U-21, nemlig Harley O’Grady-Macken, har også fått proffkontrakt etter en sesong der han har bidratt mye for ungdomslaget.

Her er alle 13, for de som vil lære seg navn allerede nå:
Tom Atcheson, Joseph Boggan, Max Davies, Nathan Dlamini, Stephen Edmondson, Patrik Farkas, Lucas Houghton, Nicolas Michalski, Lorenze Mullarkey-Matthews, Teddy Ramwell, Daniel Shaw, Jackson Shorrocks og Nathan Willis.