Nye keeperrykter

Publisert 10.08.2020 av Øystein Thorsen

En ny Boro-mann for Mowbray?

Det er Middlesbrough-baserte Teeside Live som i dag skriver om at ytterligere en Boro-spiller kan bli gjenforent med Mowbray. Sjefen er jo ikke fremmed for å hente gamle kjente, da Graham, Chapman, Downing, Leutwiler og Smallwood er andre eksempel på spillere Mowbray har blitt kjent med i sin tid på Riverside.
Denne gangen kan det bli unge Aynsley Pears som kan ta turen til Ewood.

Tilfeldighetene - i form av skade på Boros førstevalg Darren Randolph - gjorde at et utlån i fjor sommer plutselig ble kansellert for Pears. Randolph klarte ikke å holde seg skadefri og plutselig var det duket for oktober-debut for unggutten, borte mot Huddersfield. Pears holdt like godt nullen tre ganger i sine fire første kamper og så bare bedre og bedre ut.
Når Randolph gikk til West Ham i januarvinduet var bordet dekket for fast plass for Pears.

Selv når mere erfarne Dejan Stojanovic ankom Riverside syntes Woodgate at Pears skulle fortsette å vokte buret, men som kjent er det ikke Woodgate som bestemmer lenger. Teeside Live har fanget opp signaler om at Middlesbroughs nye sjef Warnock ønsker seg en mere erfaren keeper, og da ser bildet annerledes ut for Pears. 
Teeside Live mener i tillegg å vite at Mowbray har holdt et øye på 22-åringen. 

At Pears ikke har forlenget avtalen med Boro, en avtale som går ut om cirka 12 måneder, gjør også at han ikke nødvendigvis er for dyr heller. 
Et spennende rykte, og ikke helt utenkelig, med andre ord.